آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ahrmb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام اون سوال مربوط به احتمال شرطی خراب بودن دومین کالا (سوال ۳۵). چجوری حل میشه ؟ سوال مشکل نداشت ؟ |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nika - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
میشد ۱۳/۳۰۰ |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shabnamZ - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ahrmb نوشته شده توسط: سلام من حس می کنم غلط چون هر جور حل کردم توو گزینه ها نبود |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nika - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
نه من راحت حلش کردم اگه صورتشو بگی جوابشو میدم |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ahrmb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: میشد ۱۳/۳۰۰چجوری حل کردین ؟ حدودی هم روش رو بگید ممنون میشم من ۶/۲۰۰ یا ساده شدش ۳/۱۰۰ بدست میاوردم. |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nika - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
یادمه مخرجش میشد ۲۶/۱۰۰ اصلاً یادم نیست سوالش چی بود |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ahrmb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
دو تا کارخونه بود که اولی ۵/۱۰۰ احتمال خرابی کالاش بود اون یکی ۱/۱۰۰. بعد گفته بود به احتمال برابر از یه کارخانه دو تا می خریم. اولیش خرابه احتمال شرطی اینکه دومی هم خراب باشه چنده ؟ |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nika - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
آها یادم اومد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ahrmb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: آها یادم اومد نگفته بود که هر دوتاش از یه کارخانست ؟ |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - nika - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
چرا گفته بود اگه اولیش از یه کارخونه باشه چقد احتمال داره دومیشم باشه |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ahrmb - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: چرا گفته بود اگه اولیش از یه کارخونه باشه چقد احتمال داره دومیشم باشه فکر کنم سوال رو درست متوجه نشده بودم. دمت گرم. مرسی که وقت گذاشتی |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ق.ظ
بچه ها یه سوال جوابش میشد ۴e به توان منهای ۴ |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - thegreatcyrus - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ق.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال جوابش میشد ۴e به توان منهای ۴کدوم سوال؟ اگه منظورتون توزیع گاماست مگه نمی شد e به توان -۳؟؟؟؟؟ |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)thegreatcyrus نوشته شده توسط:چه جوری این جوابو بدست اوردید مگه لاندا ۱/۳ نشد و r=2 اگه اینا شده باشد خب f رو بدست میاریم بعد انتگرال از ۹ تا بینهایت ، همینجوری حل کردید؟ من همینجوری حل کردم شد ۴e به توان منهای ۳(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ق.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال جوابش میشد ۴e به توان منهای ۴کدوم سوال؟ اگه منظورتون توزیع گاماست مگه نمی شد e به توان -۳؟؟؟؟؟ اون سوال هم که گشتاوری رو میخواست میشد ۲x-1/1-x ? |
آمار و احتمالات مهندسی - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - zendegii - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
سلام من سوال اولو زدم ۱۳/۲۰۰ سوال دوم هم ۴e به توان منهای ۳ سوال سومم گزینه ۳ دفترچه E زدم سوال آخرم ۰/۰۰۱۶ |