۰
subtitle
ارسال: #۱

تعیین نحوه شمارش شمارنده
باسلام
من بدست آوردم ۱ ولی اشتباه بود! به نظرتون مشکلم کجا بوده؟؟؟
روش حل این ها مگر مقدار دهی نیس؟؟
چ زمانی داده جدید ذخیره میشه!
مثلا وقتی FF دومی کلاک میخوره از داده جدیدی FF اول استفاده میکنه یا از داده قبلیش!!!!؟؟؟
سوال ۲:
چرا در این عکس که قسمتی از جواب است ==>> درگام اول (سطراول جدول)=>>'C مقدارش ۰ است مگر Tc مقدارش ۱ نیس!
من بدست آوردم ۱ ولی اشتباه بود! به نظرتون مشکلم کجا بوده؟؟؟
روش حل این ها مگر مقدار دهی نیس؟؟
چ زمانی داده جدید ذخیره میشه!
مثلا وقتی FF دومی کلاک میخوره از داده جدیدی FF اول استفاده میکنه یا از داده قبلیش!!!!؟؟؟
سوال ۲:
چرا در این عکس که قسمتی از جواب است ==>> درگام اول (سطراول جدول)=>>'C مقدارش ۰ است مگر Tc مقدارش ۱ نیس!
۰
۰
ارسال: #۳

RE: تعیین نحوه شمارش شمارنده
Tc =1 یعنی چی؟؟ یعنی اینکه خروجی تغییر میکنه , خب قبلاً C برابر۱ بود الان باید تغییر کنه بشه ۰ دیگه
بعبارتی تابع این فلیپ فلاپ اینطوریه :
[tex]C^ =\: T_c\: \oplus\: C[/tex]
و اینجا فک میکنم منظورش از [tex]C'[/tex] همون حالت بعدی C بوده که ما معمولاً با [tex]C^ \: [/tex] یا [tex]C^{\ast}\: [/tex]
نشان میدهیم
و اینجا فک میکنم منظورش از [tex]C'[/tex] همون حالت بعدی C بوده که ما معمولاً با [tex]C^ \: [/tex] یا [tex]C^{\ast}\: [/tex]
نشان میدهیم
ارسال: #۴

(۰۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: Tc =1 یعنی چی؟؟ یعنی اینکه خروجی تغییر میکنه , خب قبلاً C برابر۱ بود الان باید تغییر کنه بشه ۰ دیگه
نشان میدهیم
سلام
ببخشید [tex]T_c[/tex] اینجا چجوریه؟؟؟ منظورش Q در FF T هست؟؟
ارسال: #۵

(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(02 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: Tc =1 یعنی چی؟؟ یعنی اینکه خروجی تغییر میکنه , خب قبلاً C برابر۱ بود الان باید تغییر کنه بشه ۰ دیگه
نشان میدهیم
سلام
سوالتونو متوجه نمیشم , Tc ورودی فلیپ فلاپ C هست دیگه
ارسال: #۶

(۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(02 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: Tc =1 یعنی چی؟؟ یعنی اینکه خروجی تغییر میکنه , خب قبلاً C برابر۱ بود الان باید تغییر کنه بشه ۰ دیگه
نشان میدهیم
سلام
سوالتونو متوجه نمیشم , Tc ورودی فلیپ فلاپ C هست دیگه
سلام
دوستان دیگه و شما درست فرمودید ...
اشتباه از جای دیگر آب میخوره!!! (خدا کنه هیچ کی سرجلسه از این اشتباهات نکنه)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close