زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۴۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام
دوستان این ترم درس محیط های چند رسانه ای برای مقطع کاردانی رو برای تدریس گرفتم
خودم این درس رو نداشتم
توی این درس چه مباحثی باید گفته شه؟ جزوه یا اسلایدی دارید؟
ممنون از کمک ها و راهنماییاتون
پاسخهای درست:۵ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۱۵/۶+ امتیاز مانشت : ۱۳۱۴ رتبه: ۱۰امتیاز تاریخ مانشت: ۳۸۳۶ رتبه: ۴۰
درخواست کمک برای درس محیط های چند رسانه ای
ما درس "سیستم های چند رسانه ای" رو داشتیم شاید همینی باشه که شما میفرماین.توش همه چی گفته میشه از پردازش تصویر و پردازش صوت و پردازش ویدئو و این جور چیزا...
عزیز شما باید داخل این درس با نرم افزارهای ادوب دایرکتور و ادرور و فتوایمپکتو اسنگیت کامتاسیا فلش یه سه چهار تا نرم افزار دیگه کار کرده باشید ک بتونید اموزش ساخت محتوا رو ب بچه ها یاد بدید چکاریه وقتی اینارو بلد نیستی واحد برداشتی و اخر سال فحش خور بچه ها بشی و حق الناس بیفته گردنت که فلانی هیچی بهمون یاد نداد این درس برای تدریس ساخت سی دی اموزشی یا بهتر نرم افزارهای تولیذ محتوا ست MMB هم یاد بدی خوبه البته اسکریپت نویسی داره ولی راحتر محیطش
آخه درس جزوه ای نیست عملی ببین سی دی اموزشیا رو روند کارشونو دیدی فیلم داره ازمون داره داخل محیطش دکمه هست خوشگل کاری دیگه کل اینارو باید درست کنی بعد داخل محیط آدرور یا mmb یا فلش یا دایرکتور با هم ادغام کنی من فیلمایی که استادم سرکلاس میگرفتو دارم ولی الان اصن وقت ندارم برات پست کنم اگه میتونی بمون تا بعد از کنکور ولی فک کنم من اون موقع یه کتاب یکی از دوستام داشت برای کاردانش بود آدرورو توضیح داده بود راستی اگه کسیو داری ک کاردانش خونده باشه میتونه کمکت کنه بچه های کاردانش یکی از واحداشون فک کنم این بود ولی بازم میگم نمیخام ناامیدت کنم ولی تا بیای مسلط بشی ترم اونا تموم شده چطور شما نخوندید من اینو تو کارشناسی خوندم
یه نرم افزاری هست مالتی مدیا بیلدر
اون رو اموزش بدم کافی نیست؟
خب ما این درس رو نداشتیم دیگه!
این درس واسه کاردانی هاست
به مسئول آموزش پیام دادم که اگه میشه درس رو جابجا کنه هنوز جواب نداده
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: یه نرم افزاری هست مالتی مدیا بیلدر
نه بابا کارشناسیا به عنوان درس اختیاری دارن
آره MMB کافیه ولی بیچاره ها گناه دارن اخه خیلی MMb دیگه مبتدی سی دی آموزش MMB تو بازار هست
موفق باشی
(30 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: یه نرم افزاری هست مالتی مدیا بیلدر
نه بابا کارشناسیا به عنوان درس اختیاری دارن
آره MMB کافیه ولی بیچاره ها گناه دارن اخه خیلی MMb دیگه مبتدی سی دی آموزش MMB تو بازار هست
موفق باشی
خب میگین اختیاری دیگه
باشه تا اون موقع مباحث بیشتری رو اماده می کنم
ممنون از راهنماییتون