۰
subtitle
ارسال: #۱

بهترین حالت مرتب سازی سریع
با سلام
یه سواله پیش پا افتاده دارم
میشه یکی بطور واضح بگه بهترین حالت مرتب سازی سریع کی هست؟؟
و اینکه اگه آرایه مرتب باشه زمان اجرا از مرتبه ی اوی n2 هست, این ربطی به انتخاب عنصر محوری نداره؟ اینکه محورمون کدوم عنصر باشه تاثیری در این زمان اجرا میذاره ؟؟
یه سواله پیش پا افتاده دارم
میشه یکی بطور واضح بگه بهترین حالت مرتب سازی سریع کی هست؟؟
و اینکه اگه آرایه مرتب باشه زمان اجرا از مرتبه ی اوی n2 هست, این ربطی به انتخاب عنصر محوری نداره؟ اینکه محورمون کدوم عنصر باشه تاثیری در این زمان اجرا میذاره ؟؟
۱
ارسال: #۲

RE: بهترین حالت مرتب سازی سریع
اگه عنصر محور رو میانه در نظر بگیریم زمان مرتب سازیه سریع همیشه Nlogn میشه
در حالت مرتب بودن ارایه هم اگه محور عنصر اول نباشه [tex]n^2[/tex] نمیشه یا به عبارت دیگه اگه عنصر محور رو اولین عنصر انتخاب نکنیم دیگه مرتب بودن ارایه بدترین حالت نمیشه
در حالت مرتب بودن ارایه هم اگه محور عنصر اول نباشه [tex]n^2[/tex] نمیشه یا به عبارت دیگه اگه عنصر محور رو اولین عنصر انتخاب نکنیم دیگه مرتب بودن ارایه بدترین حالت نمیشه
۰
ارسال: #۳

دقیقا حرف اقا میلاد درسته یعنی اینطوری بگیم زمانی بدترین حالت رخ میده که عنصر محور کوچکترین یا بزرگترین باشه این طوری یه سمت محور خالی میشه و بقیه میرن یک طرف دیگه
۰
ارسال: #۴

از پاسخ هردو ممنونم
فک کنم مشکلم حل شد , میخواستم ببینم که اگه آرایه نامرتب باشه و ما عنصز محوری رو عنصر وسط بگیریم بجای بدترین حالت به بهترین حالت میرسیم , که با این تفاسیر آره , میرسییم, درسته دیگه؟؟؟
فک کنم مشکلم حل شد , میخواستم ببینم که اگه آرایه نامرتب باشه و ما عنصز محوری رو عنصر وسط بگیریم بجای بدترین حالت به بهترین حالت میرسیم , که با این تفاسیر آره , میرسییم, درسته دیگه؟؟؟
۰
ارسال: #۵

بله درسته اینو یادتون باشه اگه عنصر محور رو میانه در نظر بگیریم زمان مرتب سازیه سریع همیشه Nlogn میشه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close