۰
subtitle
ارسال: #۱

پیچیدگی زمانی
سلام دوستان
۲ تا سوال مربوط به ساختمان داده دارم راه حل و جوابش رو میخوام پیدا کنم چطوری حل میشن
۱- مرتبه اجرایی الگوریتم زیر را حساب نمایید.
---------------------------------------------------------
۲- با در نظر گرفتن ضابطه مقابل تعداد عمل جمع برای N=8 را محاسبه نمایید.(راهنمایی درخت مربوطه را ترسیم نمایید).
------------------------------------------------------
ممنون
۲ تا سوال مربوط به ساختمان داده دارم راه حل و جوابش رو میخوام پیدا کنم چطوری حل میشن
۱- مرتبه اجرایی الگوریتم زیر را حساب نمایید.
کد:
For j=1 to m do
For k=1 to j do
X=x+1
۲- با در نظر گرفتن ضابطه مقابل تعداد عمل جمع برای N=8 را محاسبه نمایید.(راهنمایی درخت مربوطه را ترسیم نمایید).
کد:
int T(int n){
if(n<=1){
return 1;
else
return( T(n/2) + T(n/2));
}
}
ممنون
Aurora، در تاریخ ۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ازتون خواسته بودم که تو هر تاپیک فقط یک سوال بپرسید. عنوان رو هم گویا و درست انتخاب کنید که نشون بده سوال مربوط به چه مبحثیه.
۰
ارسال: #۲

RE: 3 سوال مربوط به ساختمان داده
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)haricanboy نوشته شده توسط: سلام دوستان
عنوان سه سوال اما متن دو سوال وجود داره
اولی تعداد تکرار خط آخر رو بدست بیارین
میشه
n
+
n-1
+
n-2
+
...
که میشه از درجه n به توان دو
سوال دومتون هم از روش قضیه اصلی میشه حلش کرد که میشه از درجه n
۰
ارسال: #۳

من اولی رو جواب میدم دومی واقعا اگر درخت و رسم کنی بنظر خیلی ساده میاد.
اما سوال اول:
دستور x+1 در بار اول یک بار اجرا میشه ، در بار دوم دوبار ، در بار سوم سه بار و الی آخر
پس باید مقدار سری
۱+۲+۳+۴+۵ تا m و حساب کنیم که از رابطه ۲/ (m*(m+1 محاسبه میشه و برابر m^2 هست
اما سوال اول:
دستور x+1 در بار اول یک بار اجرا میشه ، در بار دوم دوبار ، در بار سوم سه بار و الی آخر
پس باید مقدار سری
۱+۲+۳+۴+۵ تا m و حساب کنیم که از رابطه ۲/ (m*(m+1 محاسبه میشه و برابر m^2 هست
۰
ارسال: #۴

ممنون دوستان
لطف کردین
تو سوال دو درخت رو میتونم رسم کنم ولی بعد رسم درست نحوه محاسبه و پیدا کردن جواب رو بلد نیستم یعنی یادم رفته اونو توضیح بدین لطفاً و اینکه وقتی جواب رو پیدا کردم از کجا بدونم درسته یا نه...
لطف کردین
تو سوال دو درخت رو میتونم رسم کنم ولی بعد رسم درست نحوه محاسبه و پیدا کردن جواب رو بلد نیستم یعنی یادم رفته اونو توضیح بدین لطفاً و اینکه وقتی جواب رو پیدا کردم از کجا بدونم درسته یا نه...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close