![]() |
پیچیدگی زمانی - نسخهی قابل چاپ |
پیچیدگی زمانی - haricanboy - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان ۲ تا سوال مربوط به ساختمان داده دارم راه حل و جوابش رو میخوام پیدا کنم چطوری حل میشن ۱- مرتبه اجرایی الگوریتم زیر را حساب نمایید. کد: For j=1 to m do ۲- با در نظر گرفتن ضابطه مقابل تعداد عمل جمع برای N=8 را محاسبه نمایید.(راهنمایی درخت مربوطه را ترسیم نمایید). کد: int T(int n){ ممنون |
RE: 3 سوال مربوط به ساختمان داده - sharareh_moradi - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)haricanboy نوشته شده توسط: سلام دوستان عنوان سه سوال اما متن دو سوال وجود داره ![]() اولی تعداد تکرار خط آخر رو بدست بیارین میشه n + n-1 + n-2 + ... که میشه از درجه n به توان دو سوال دومتون هم از روش قضیه اصلی میشه حلش کرد که میشه از درجه n |
RE: 3 سوال مربوط به ساختمان داده - moloodi - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
من اولی رو جواب میدم دومی واقعا اگر درخت و رسم کنی بنظر خیلی ساده میاد. اما سوال اول: دستور x+1 در بار اول یک بار اجرا میشه ، در بار دوم دوبار ، در بار سوم سه بار و الی آخر پس باید مقدار سری ۱+۲+۳+۴+۵ تا m و حساب کنیم که از رابطه ۲/ (m*(m+1 محاسبه میشه و برابر m^2 هست |
RE: 3 سوال مربوط به ساختمان داده - haricanboy - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
ممنون دوستان لطف کردین تو سوال دو درخت رو میتونم رسم کنم ولی بعد رسم درست نحوه محاسبه و پیدا کردن جواب رو بلد نیستم یعنی یادم رفته اونو توضیح بدین لطفاً و اینکه وقتی جواب رو پیدا کردم از کجا بدونم درسته یا نه... |