۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۴۲ کنکور مهندسی IT سال ۹۳
سلام
من هرچی رو گزینهها فکر میکنم نمیتونم به داده ساختاری برسم که بتونه همزمان قابلیتهای اشاره شده اون سه گزینه رو داشته باشه واسه همین فکر میکردم جواب گزینه "یک" باشه و هیچ کدوم از جملات درست نباشن، حالا آقای یوسفی در یه پاسخ کوتاه گفتن: "فقط ج نادرست است، زیرا در صورت صحیح بودن، مرتبه مرتبسازی مقایسهای از nLgn کمتر میشود." که این پاسخ از نظر من مبهمه! کلید سنجش گزینه "سه" هست، این تست و گزینههاش رو چطور تحلیل میکنید شما؟
من هرچی رو گزینهها فکر میکنم نمیتونم به داده ساختاری برسم که بتونه همزمان قابلیتهای اشاره شده اون سه گزینه رو داشته باشه واسه همین فکر میکردم جواب گزینه "یک" باشه و هیچ کدوم از جملات درست نباشن، حالا آقای یوسفی در یه پاسخ کوتاه گفتن: "فقط ج نادرست است، زیرا در صورت صحیح بودن، مرتبه مرتبسازی مقایسهای از nLgn کمتر میشود." که این پاسخ از نظر من مبهمه! کلید سنجش گزینه "سه" هست، این تست و گزینههاش رو چطور تحلیل میکنید شما؟
۰
ارسال: #۲

RE: تست ۴۲ کنکور مهندسی IT سال ۹۳
(۱۷ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: سلام
بنظرم کلیدتون با دفترچه تطبیق نداره
برایه رفع مشکلتون رجوع کنید به کتاب ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی فصل سه سوالات۸۳ ۸۴ ۸۵
۰
ارسال: #۳

کلید سنجش گزینه ۳هست
یعنی۲تا درسته
اگه ساختمان داده لیست حلقوی در نظر بگیریم ک اشاره گری به ابتدای لیست و اشاره گری به انتهای لیست داشته باشه POP,PUSHمیتونن O(1) باشه...ولی پیدا کردن MINوMAXنیاز به پیمایش داره!!چجوری O(1)میشه؟؟؟
دوست عزیز همه ک کتاب قدسی رو ندارن!!!!!!شما داری و بلدی پاسخ بده
یعنی۲تا درسته
اگه ساختمان داده لیست حلقوی در نظر بگیریم ک اشاره گری به ابتدای لیست و اشاره گری به انتهای لیست داشته باشه POP,PUSHمیتونن O(1) باشه...ولی پیدا کردن MINوMAXنیاز به پیمایش داره!!چجوری O(1)میشه؟؟؟
ارسال: #۴

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: کلید سنجش گزینه ۳هست
یعنی۲تا درسته
سلام
اون سوالایی که دوست قبلی درباره کتاب دکتر قدسی گفتن با این سوال فرق میکنه. به خاطر اینکه توی اون سوالا در صورت سوال گفته که زمان یافتن مینیمم و ماکزیمم عناصر چقدره در صورتی که اندیس عنصر کمینه و بیشنه را داشته باشیم. در این صورت هستش که زمان یافتن عنصر مینیمم و ماکزیمم O(1) میشه.
دوست عزیز اگه سوالای کتاب رو خواستین بگید من میفرستم
۰
ارسال: #۵

پاسخ : RE: تست ۴۲ کنکور مهندسی IT سال ۹۳
(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: کلید سنجش گزینه ۳هست
یعنی۲تا درسته
سلام
اون سوالایی که دوست قبلی درباره کتاب دکتر قدسی گفتن با این سوال فرق میکنه. به خاطر اینکه توی اون سوالا در صورت سوال گفته که زمان یافتن مینیمم و ماکزیمم عناصر چقدره در صورتی که اندیس عنصر کمینه و بیشنه را داشته باشیم. در این صورت هستش که زمان یافتن عنصر مینیمم و ماکزیمم O(1) میشه.
اوکی
پس با این وجود این سوال مشکل داره!
مرسی عزیزم،ولی الان دیگ فرصتی نیس،همین سوالای کنکورو میخونم ،امیدش بخدا.
ارسال: #۶

(۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: کلید سنجش گزینه ۳هست
یعنی۲تا درسته
سلام
اوکی
پس با این وجود این سوال مشکل داره!
مرسی عزیزم،ولی الان دیگ فرصتی نیس،همین سوالای کنکورو میخونم ،امیدش بخدا.
===========
شما ۲تا متغییر کمکی بگیرین توش مین وماکسش رو هم هربار قرار بدین
تا مین یا ماکس رو میخاید با مرتبه ۱ بدستش میارین پس این دوتا یافتن مین وماکس از مرتبه ۱ هست
امتا حذف چون به بقیه ربط داره نمیشه مرتبه ۱ چرا؟
و دلیل مهمترش هم مرتب سازی مقایسه ایی هست که اگر بامرتبه ۱مین رو هربار خذف کنینی ارایه با مرتبه n مرتب میشه ومرتبه های n log n زیر سوال میره
۰
ارسال: #۷

شما ساختمان داده سو ارایه فرض کردی؟؟
بهرحال برای اینک min،maxدر اون ۲تا متغیر قرار بدی باید مقایسه انجام بدی حداکثرم ب n-1مقایسه مک نیاز نیس؟
واسه حذفم متوجه نشدم چی گفتین؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
بهرحال برای اینک min،maxدر اون ۲تا متغیر قرار بدی باید مقایسه انجام بدی حداکثرم ب n-1مقایسه مک نیاز نیس؟
واسه حذفم متوجه نشدم چی گفتین؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close