۰
subtitle
ارسال: #۱

اتومات پشته ای معین میتونید بسازید برای این زبان؟؟
سلام
[tex]\{a^nb^n\: n>=0\}\cup\{a^nb^{2n}\: \: n<=100\}[/tex]
[tex]\{a^nb^n\: n>=0\}\cup\{a^nb^{2n}\: \: n<=100\}[/tex]
۳
ارسال: #۲

RE: اتومات پشته ای معین میتونید بسازید برای این زبان؟؟
با سلام دوست عزیز ببینید زبان اول که می دونیم یک زبان مستقل از متن قطعی هستش
زبان دوم هم که محدود هستش پس میشه منظم
خوب میدونیم اجتماع یک زبان مستقل از متن قطعی و منظم میشه مستقل از متن قطعی پس میشه براش ماشین dpda کشید موفق باشید
خوب میدونیم اجتماع یک زبان مستقل از متن قطعی و منظم میشه مستقل از متن قطعی پس میشه براش ماشین dpda کشید موفق باشید
ارسال: #۳

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز ببینید زبان اول که می دونیم یک زبان مستقل از متن قطعی هستش
ولی معلوم نیس اجتماعشون قطعی باشه. میشه ماشینشو بکشید؟
ارسال: #۴

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز ببینید زبان اول که می دونیم یک زبان مستقل از متن قطعی هستش
سلام. اجتماع و اشتراک زبان مستقل از متن معین با یه زبان منظم همیشه مستقل از متن معینه.
ارسال: #۵

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز ببینید زبان اول که می دونیم یک زبان مستقل از متن قطعی هستش
سلام. اجتماع و اشتراک زبان مستقل از متن معین با یه زبان منظم همیشه مستقل از متن معینه.
ببنید من ماشینو این طور تصور میکنم که یه حالت اولیه داره که با لاندا به دو تا ماشین مجزا میره مگه این طور نیس و این لاندا کارو خراب میکنه . شکل کلی رو شما چی تصور میکنید؟
ارسال: #۶

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: ببنید من ماشینو این طور تصور میکنم که یه حالت اولیه داره که با لاندا به دو تا ماشین مجزا میره مگه این طور نیس و این لاندا کارو خراب میکنه . شکل کلی رو شما چی تصور میکنید؟
شما ماشین منظم قسمت دوم رو رسم کنید. اگه کمتر از ۱۰۰ تا a گرفت هم میتونه همون اندازه b بگیره و هم میتونه ۲ برابر b بگیره. تا اینجا قبول؟ برای وقتی که بیشتر از ۱۰۰ تا a بگیره به یه حالت میره که با a لوپ داره. بعدش باید همون تعداد b بگیره.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close