۰
subtitle
ارسال: #۱
سوال از CLRS جواب با مانشت!!!
بچهها در اینجا سوالاتی که تو بخش ساختمان داده و طراحی الگوریتم از CLRS مطرح شده به صورت طبقه بندی شده و برای رفاه حال شما بصورت متمرکز قرار داده میشه( قبلاً سوالات و جوابها بسیار پراکنده و حاوی ارسال های غیر مرتبط بود.
جواب از mfXpert:
یکی از دوستان خواسته بود تا جواب تمرین ۳-۳ رو قرار بدم.من ترتیب زیر رو به دست آوردم(تضمین نمی کنم که صددرصد درست باشه)
1=n1lgn<lnln(n)<√lgn<ln(n)<√2lg(n)<2lg(n)=n<lg(n!)<(lgn)2<n.lg(n)<n2=4lg(n)<n3<(32)n<2n<n.2n<en<(lgn)!<n!<(n1)!<nlglg(n)=lg(n)lg(n)<22n<22n1
چهار تا تابع که log∗ دارن و تابع 2√2lg(n) رو در جواب بالا نیاوردم چون ترتیب قرارگیریشون در لیست بالا رو نتونستم به دست بیارم
جواب از mfXpert:
یکی از دوستان خواسته بود تا جواب تمرین ۳-۳ رو قرار بدم.من ترتیب زیر رو به دست آوردم(تضمین نمی کنم که صددرصد درست باشه)
1=n1lgn<lnln(n)<√lgn<ln(n)<√2lg(n)<2lg(n)=n<lg(n!)<(lgn)2<n.lg(n)<n2=4lg(n)<n3<(32)n<2n<n.2n<en<(lgn)!<n!<(n1)!<nlglg(n)=lg(n)lg(n)<22n<22n1
چهار تا تابع که log∗ دارن و تابع 2√2lg(n) رو در جواب بالا نیاوردم چون ترتیب قرارگیریشون در لیست بالا رو نتونستم به دست بیارم
(۰۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(05 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سوال ۲-۱ از مسائل اخر فصل ۲ صفحهی ۵۲ واسم مبهمه : چه جوری n/k زیر ارایه ای به طول k میده ? مگه طول ارایه مجذور کامله ؟ مثلا ۶/۳۶ = ۶ ؟در سوال گفته شده که فرض کنید دارای چنین زیر آرایه هایی هستیم.
و در بد ترین حالت (nk) تتای میشه ?
و اما چرا تتای nk: مرتب سازی درجی در بدترین حالت برای مرتب کردن یک لیست n عنصری از مرتبه Θ(n2) است .پس برای یک لیست k عنصری از مرتبه Θ(k2) خواهد بود و با توجه به اینکه در کل دارای n/k تا لیست هستیم و همه باید تک تک مرتب بشن پس مرتبه کلی الگوریتم میشه nk∗Θ(k2)
و با توجه به روابط و خواص نمادهای مجانبی داریم Θ(nk∗k2)=Θ(nk)
(۰۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سوال ۲-۲ حرف از ثابت حلقه زده اصلا ثابت حلقه چیه ؟ نمی فهممثابت حلقه همون Loop Invariant هستش و از اون برای اثبات درستی خیلی از الگوریتمها استفاده میشه.مفهوم loop invariant در همون فصل ۲ توصیح داده شده.
شما کدوم جدول رو می گید؟(من کتاب فارسی رو ندارم تا ببینم صفحه ۲۷ چه جدولی وجود داره)
پ.ن: عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب نکردید.من عنوان رو دیدم فکر کردم شما تو تمرینات CLRS غلط پیدا کردید و قصد دارید آدرس اون غلط هارو بدید