۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۷ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟
سلام
دوستان من با این سوال مشکل داشتم عکس قرار میدم سوال ۷ از فصل ۱ کتاب پیتر لینز اگه میشه یه توضیح کامل بدید .
فقط من در مورد همین سوال یه چیزی رو نمیدونم مثلآ [tex]L'[/tex] یعنی چی (البته میدونم مثلآ خود L میشه تهی ) و ایا وقتی پریم میشه
یعنی دیگه تهی نداره؟
مرسی
دوستان من با این سوال مشکل داشتم عکس قرار میدم سوال ۷ از فصل ۱ کتاب پیتر لینز اگه میشه یه توضیح کامل بدید .
فقط من در مورد همین سوال یه چیزی رو نمیدونم مثلآ [tex]L'[/tex] یعنی چی (البته میدونم مثلآ خود L میشه تهی ) و ایا وقتی پریم میشه
یعنی دیگه تهی نداره؟
مرسی
۲
ارسال: #۲

RE: سوال ۷ از کتاب پیتر لینز (فصل ۱)؟
نباید مفهوم تهی را با مفهوم لاندا اشتباه کرد
واضحه که استار هر زبانی لاندا داره چرا چون [tex]L^{\ast}=L^0\cup L^1\cup L^2\cup....[/tex] که برای هر زبانی اون [tex]L^0=\lambda[/tex] است پس استار هر زبانی لاندا داره ( حالا می خواد اون زبان تهی باسه می خواد نباشه) (پس [tex](L^{\smile})^{\ast}[/tex] هر زبانی هم لاندا داره)
[tex]\lambda\in L^{\ast}\: \longrightarrow\: \lambda\notin(L^{\ast})^{\smile}[/tex]
پس زبان ما هر چی که میخواد باشه (تهی- متناهی - نامنناهی یا ....) به ازای هر زبان ما یه عضو لاندا پیدا می کنیم که تو [tex](L^{\smile})^{\ast}[/tex] زبان هست اما تو [tex](L^{\ast})^{\smile}[/tex] نیست (وقتی یه عضو داریم که تو یه مجموعه هست و تو یکی دیگه نیست یعنی این دو مجموعه با هم برابرنیستند ) پس این دو مجموعه به ازای هیچ زبانی برقرار نیستند (حتی تهی یا مجموعه ی تک عضوی لاندا)
واضحه که استار هر زبانی لاندا داره چرا چون [tex]L^{\ast}=L^0\cup L^1\cup L^2\cup....[/tex] که برای هر زبانی اون [tex]L^0=\lambda[/tex] است پس استار هر زبانی لاندا داره ( حالا می خواد اون زبان تهی باسه می خواد نباشه) (پس [tex](L^{\smile})^{\ast}[/tex] هر زبانی هم لاندا داره)
[tex]\lambda\in L^{\ast}\: \longrightarrow\: \lambda\notin(L^{\ast})^{\smile}[/tex]
پس زبان ما هر چی که میخواد باشه (تهی- متناهی - نامنناهی یا ....) به ازای هر زبان ما یه عضو لاندا پیدا می کنیم که تو [tex](L^{\smile})^{\ast}[/tex] زبان هست اما تو [tex](L^{\ast})^{\smile}[/tex] نیست (وقتی یه عضو داریم که تو یه مجموعه هست و تو یکی دیگه نیست یعنی این دو مجموعه با هم برابرنیستند ) پس این دو مجموعه به ازای هیچ زبانی برقرار نیستند (حتی تهی یا مجموعه ی تک عضوی لاندا)
۰
ارسال: #۳

جواب: خیر. ببینید وقتی *L داریم یعنی لاندا شاملش هس دیگه . پس*L پریم شامل لاندا نیست
اما فرضا اگر *('L) بود اینجا شامل لاندا هس
اما فرضا اگر *('L) بود اینجا شامل لاندا هس
-۲
ارسال: #۴

(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)post98 نوشته شده توسط: سلامفقط مجموعه تهی تو این رابطه برقراره
یعنی دیگه تهی نداره؟
مرسی
ارسال: #۵

(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)post98 نوشته شده توسط: سلامفقط مجموعه تهی تو این رابطه برقراره
یعنی دیگه تهی نداره؟
مرسی
سلام اونی که اول مکمل میگیریم و بعد استار داره حتما شامل رشته لامبدا هستش.ولی اونی که اول استار داره و بعدش مکمل شامل رشته لامبدا نیستش پس این دو عبارت اصلا برابر نیستند
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close