۰
subtitle
ارسال: #۱

مسئله ژوزفوس - جوزف
سلام،
تو فروم سرچ کردم به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رسیدم که راه حل قطعی گفته نشده اونجا.
نمونه سوال از این مساله تو کنکورهای آی تی ۸۸ و مهندسی کامپیوتر ۸۹ و کنکور آی تی ۹۳ اومده.
من بیشتر دوتای اول مد نظرم هست.
کتاب پوران به این روش جوزف گفته و با چرخش به چپ حل کرده.
میخواستم بدونم که همیشه با چرخش حل میشه؟
همیشه یه چرخش کافیه؟
نمونه مساله های بیشتر رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
تو فروم سرچ کردم به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رسیدم که راه حل قطعی گفته نشده اونجا.
نمونه سوال از این مساله تو کنکورهای آی تی ۸۸ و مهندسی کامپیوتر ۸۹ و کنکور آی تی ۹۳ اومده.
من بیشتر دوتای اول مد نظرم هست.
کتاب پوران به این روش جوزف گفته و با چرخش به چپ حل کرده.
میخواستم بدونم که همیشه با چرخش حل میشه؟
همیشه یه چرخش کافیه؟
نمونه مساله های بیشتر رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
۲
ارسال: #۲

RE: مسئله ژوزفوس - جوزف
ژوزفیوس اینه که یه مسئله کلاسیک رو تبدیل به یه لیست حلقوی میکنی اگه گره ی استارت گره ی ۱ باشه یه بار شیفت به چپ بدی ولی اگه گره ی استارت گره ای غیر از ۱ باشه باید به اندازه اختلافی که از گره ۱ داریم به حاصل چرخش اضافه کنیم.
نمونه اش سوال آزمون ۵۰% پارسه سال ۹۱
جواب این سوال میشه ۲۹
عدد ۱۴۱ پس از یک چرخش به چپ میشه ۲۷ در صورتیکه گره شروع یک باشه و اولین عدد حذفی ۲ میشود ولی در اینجا گره شروع ۳ و اولین حذفی ۴ است . پس ۲ واحد به ۲۷ اضافه میکنیم.
نمونه اش سوال آزمون ۵۰% پارسه سال ۹۱
جواب این سوال میشه ۲۹
عدد ۱۴۱ پس از یک چرخش به چپ میشه ۲۷ در صورتیکه گره شروع یک باشه و اولین عدد حذفی ۲ میشود ولی در اینجا گره شروع ۳ و اولین حذفی ۴ است . پس ۲ واحد به ۲۷ اضافه میکنیم.
۰
ارسال: #۳

سلام
روشهای مختلفی برای حل این دسته مسائل وجود داره ولی برای حل مسئله استاندارد ژوزفوس، فکر کنم روش چرخش، راحت ترین روشی هست که همواره جواب میده.
برای مطالعه بیشتر فصل اول
رو پیشنهاد میکنم.
روشهای مختلفی برای حل این دسته مسائل وجود داره ولی برای حل مسئله استاندارد ژوزفوس، فکر کنم روش چرخش، راحت ترین روشی هست که همواره جواب میده.
رو پیشنهاد میکنم.
ارسال: #۴

(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط: سلامممنون بابت معرفی کتاب
رو پیشنهاد میکنم.
۴ صفحه از مسئله ژوزفوس رو خوندم خیلی خوب توضیح داده بود.
۰
ارسال: #۵

سلام گاهی از یک شروع به حذف کردن نمی کنه و مثلا از ۱۰ شروع به حذف کردن می کنه اون موقع بعد از به دست آوردن جواب مثلا اگه از عدد ۱۰ شروع به حذف کنه اون عدد رو ۱۰ تا می بریم راست منظورم از راست بردن اینه که رو خلقه جوابو پیدا می کنیم ( جواب حاصل از شیفت رو آخرین بیت) بعد ده تا عدد سمت راتیش می شه جواب نهایی
یا مثلا اولین نودی که حذف می شه نود یکی مونده به آخره در این صورت بعد از بدست آوردن اون عدد روی حلقه جواب نهایی می شه عدد سمت چپی ش
یادمه تو تست های علوم یه مدل پیچیده ترش هم بود ولی متاسفانه الان درسترسی ندارم که سوالو براتون بذارم
یا مثلا اولین نودی که حذف می شه نود یکی مونده به آخره در این صورت بعد از بدست آوردن اون عدد روی حلقه جواب نهایی می شه عدد سمت چپی ش
یادمه تو تست های علوم یه مدل پیچیده ترش هم بود ولی متاسفانه الان درسترسی ندارم که سوالو براتون بذارم
ارسال: #۶

(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط: سلام گاهی از یک شروع به حذف کردن نمی کنه و مثلا از ۱۰ شروع به حذف کردن می کنه اون موقع بعد از به دست آوردن جواب مثلا اگه از عدد ۱۰ شروع به حذف کنه اون عدد رو ۱۰ تا می بریم راست منظورم از راست بردن اینه که رو خلقه جوابو پیدا می کنیم ( جواب حاصل از شیفت رو آخرین بیت) بعد ده تا عدد سمت راتیش می شه جواب نهاییتشکر از همه دوستان
فاطمه خانوم ، من توضیحاتتون رو متوجه نشدم. اگه امکان داره از روی نمونه سوال توضیح بدید یا آدرس بدید تا خودم نمونه سوال پیدا کنم.
ممنونم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close