زمان کنونی: ۰۷ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۲۴ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها از شهریورماه

ارسال: #۱۶
۱۲ مرداد ۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ب.ظ
RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه
انتخاب واحد ۵ ۶ روز بعد بود! شروع رسمی کلاسام از ۲۷‌ام بود.

to get something you've never had, you have to do something you've never done
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Br2012 , blackhalo1989
ارسال: #۱۷
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ ق.ظ
اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه
همه هم واقعا ۲۷ام اومدن؟
۰
۰
ارسال: #۱۸
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۲۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ، توسط Br2012.)
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  همه هم واقعا ۲۷ام اومدن؟

حالا اونش مهم نیست نتیجه مهمهBig Grin
۱
۲
ارسال: #۱۹
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۳:۵۰ ب.ظ
اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!

۰
۰
ارسال: #۲۰
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!
به نظرم جمله شما دارای تناقضه Big Grin البته اگه منظورتون فقط جلسه اول نباشه .
پس ارشدم ۲ در می کنند !!! اگه حضورغیاب نمی کنند که عالیه‌، هورا پیچوندن بازم شروع شد Big Grin
۰
۰
ارسال: #۲۱
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  
(13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!
به نظرم جمله شما دارای تناقضه Big Grin البته اگه منظورتون فقط جلسه اول نباشه .
کجاش تناقض داره! خیلی واضحه که! منظورم دقیقا کل ترمه! ولی خوب جلسه اول بچه‌ها مثل شما فکر می کردن که نمیشه ارشد رو پیچوند اینه که اومده بودن همه!

۰
۰
ارسال: #۲۲
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۵:۱۹ ب.ظ
کلاسای امسال فکر کنم ۲۶ شهریور شروع بشه
۰
۰
ارسال: #۲۳
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۵:۳۸ ب.ظ
کاشکی می دانستیم که صنعت پارادوکس زیباترین صنعت ادبیه !!
من از یکی شنیدم که جدیدا قانونی اومده که دانشجوی ارشد باید ۴ روز در هفته بره دانشگاه‌، مثلا اگه حتی یه ترم هم ۸ واحد داشته باشه تو ۴ روز تقسیم میشه؟؟؟؟
اما فکر نمی کنم منطقی باشه !!
۰
۰
ارسال: #۲۴
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۵:۴۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ ب.ظ، توسط luna.)
(۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  تقویم دانشگاه امیرکبیر( واحد تحصیلات تکمیلی )رو دیدم‌، زده ثبت نام و انتخاب واحد روز سه شنبه ۱۵ تا چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ و تاریخ شروع کلاس‌ها ‌، شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ . اگه این طوری باشه سنجش تا قبل از ۱۵ شهریور نتایج رو اعلام کرده . پس این خبر درسته .

جوابا هفته اول شهریور میاد!
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  کاشکی می دانستیم که صنعت پارادوکس زیباترین صنعت ادبیه !!
من از یکی شنیدم که جدیدا قانونی اومده که دانشجوی ارشد باید ۴ روز در هفته بره دانشگاه‌، مثلا اگه حتی یه ترم هم ۸ واحد داشته باشه تو ۴ روز تقسیم میشه؟؟؟؟
اما فکر نمی کنم منطقی باشه !!
من کلا خیلی به صنایع ادبی علاقه ای ندارم!
نه این طوری نیست! کلاسا رو هر جور بخواین بر میدارین! ولی ممکنه منظورش حضور در آزمایشگاه های تخصصی باشد که خوب تو شریف الانم خیلی از آزمایشگاه‌ها همین طورن.

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA
ارسال: #۲۵
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ، توسط nimaaa.)
و این هست تهاجم فرهنگی که مارا از صنایع ادبیمان دور کرده است .
یکی از دوستام میگفت جدیدا سخت گیری میکنند و نمیشه پایان نامه رو با استادای گرایش دیگه برداشت و حتما باید همون گرایش باشه مثلا من که معماریم نمی دونم میتونم با استاد شبکه پایان نامه بردارم یا نه !
۰
۰
ارسال: #۲۶
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۶:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ، توسط luna.)
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  و این هست تهاجم فرهنگی که مارا از صنایع ادبیمان دور کرده است .
من به صنایع ادبی خارجی‌ها هم علاقه ای ندارم!

در مورد پایان نامه هم باید ببینید چه دانشگاهی قبول می شید بعد تو لیست اساتید دپارتمانتون ممکنه استادایی که شبکه کار می کنند هم باشند.

۰
۰
ارسال: #۲۷
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ ب.ظ
۹ واحد رو تو چند روز میشه برداشت؟
در چه حد وقت آزاد داریم؟میشه در کنار درس یه کار دیگه هم انجام داد؟مثلا کار کرد یا کلاس زبان رفت؟چون من از یکی شنیدم که میشه ولی یکی دیگه میگفت ۲ ترم اول فقط باید درس خوند و برای کار دیگه وقت نیست.
۰
۰
ارسال: #۲۸
۱۳ مرداد ۱۳۹۰, ۰۷:۰۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ، توسط luna.)
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  ۹ واحد رو تو چند روز میشه برداشت؟
در چه حد وقت آزاد داریم؟میشه در کنار درس یه کار دیگه هم انجام داد؟مثلا کار کرد یا کلاس زبان رفت؟چون من از یکی شنیدم که میشه ولی یکی دیگه میگفت ۲ ترم اول فقط باید درس خوند و برای کار دیگه وقت نیست.
۹ واحد رو بستگی به روزهایی که خودتون انتخاب می کنید در ۲ یا ۴ روز! البته در شرایطی استثنایی در ۳ روز هم امکانش هست!
اگه بیابن شریف به احتمال زیاد وقت آزاد ندارین! اگر هم داشته باشید خیلی وقتتون کمه!

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , Br2012
ارسال: #۲۹
۱۴ مرداد ۱۳۹۰, ۱۱:۵۰ ق.ظ
میشه ۱۲ واحد هم گرفت ؟ اصلا میدن ؟

مست عشقم ، مست یارم، مست دوست
مست آن یارم که عالم مست اوست
۰
۰
ارسال: #۳۰
۱۴ مرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط:  میشه ۱۲ واحد هم گرفت ؟ اصلا میدن ؟

بستگی به دانشگاهتون داره! البته فکر می کنم همه جا بشه تا ۱۵ واحد برداشت ولی خوب بعضی از دانشگاه‌ها میگن ۳ تا درس بردارید بعضی از دانشگاه‌ها می گن حتما ۴ تا درس هر ترم بردارید که یک ساله درستون تموم شه! کلا به سیاست دانشگاهتون مربوط میشه!

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , Potential , saba_1984

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست معرفی کتاب استعداد تحصیلی خوب برای دکتری Eng_Sara ۱۱ ۲۰,۵۳۵ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  دانلود سوالات استعداد تحصیلی ازمون دکتری ۹۱ انرژی مثبت ۱۶ ۲۰,۹۷۹ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  دریافت مدارک تحصیلی به صورت آنلاین امکان داره ؟ MohsenRezaei ۱ ۶۰۵ ۰۹ دى ۱۴۰۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: MohsenRezaei
  دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی سوالات استعداد تحصیلی دکتری elhammath2014 ۲ ۵,۱۹۶ ۰۸ شهریور ۱۴۰۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mmmh68
  منبع جدید هوش، راسل ویرایش سوم sima84 ۰ ۱,۸۳۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) Farid_Feyzi ۵ ۷,۸۳۱ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: s-taheri
  تغییرات کتاب سیستم عامل جدید سیستم عامل sima84 ۱ ۲,۸۶۶ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  استعداد تحصیلی کنکور ۹۹ nilinili ۱۲ ۸,۳۴۸ ۰۷ دى ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  شرایط اخذ بورسیه تحصیلی کشور چین shapor_hadifar ۰ ۱,۹۰۹ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: shapor_hadifar
  دانشگاه اراک و دانشگاه کاشان npour ۵ ۶,۸۷۰ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: cpt.mazi

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close