به نظرمن بین این۳ تا درس،سیستم عامل را حذف کن.
بچه ها من تقریبا یه دور درهارو تموم کردم.توی برنامه من دروس معماری و گسسته نبود.راستش حذف کرده بودم
ولی الان میبنم میتونم و وقتشو دارم بخونم.میخواستم بدونم بین معماری و گسسته کدومشو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۰۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)atropak نوشته شده توسط: سلام
من تازه می خوام استارت خوندن رو بزنم
نمی تونم ادعا بکنم که پایه ی قوی دارم ولی با شناختی که از خودم دارم می دونم می تونم به قدر مکفی درسها رو بخونم ولی باز ترس از تموم نشدن درس ها را دارم به همین خاطر تصمیم به حذف یک یا دو درس گرفتم با اینکه می دانم حذف درس خبط بزرگی است!
در ابتدای امر علاقه به گرایش شبکه داشتم به همین خاطر تصمیم به مطالعه ی معماری گرفتم ولی با توجه به ضیق وقت نظرم را به سمت گرایش ۱ و ۴ تغییر دادم حال تصمیم به حذف دروس زیر و به علل واضح ذیل دارم:
مهندسی نرم افزار: علت اینکه رشته ی من علوم کامپیوتر بود در این درس مهارت چندانی ندارم و صد البته علاقه ی بسیار کمی نسبت به این درس دارم و روحیاتم به این درس نمی خورد!!!
* از دو درس زیر یکی را حذف کنم:
۱- سیستم عامل: به علت حجم زیاد می خواهم از شما مشاوره بگیرم که آیا این درس را می شود با مطالعه ی نسبتا خوب درصد خوبی گرفت یا در شرایط من حذف این درس عاقلانه است؟
۲-هوش مصنوعی: از این درس بیشتر می ترسم با اینکه در دانشگاه نمره ی خوبی از این درس گرفتم البته چیزی که من در دانشگاه خواندم بیشتر تئوری بود، آیا برای کنکور هم به همین منوال است؟
و با شرایط فوق حذف کدام یکی بیشتر به صلاح است؟
سیستم عاملللللللللللللللل