(۰۹ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: یه مدل از خانما هستن : (توو زندگی من بودن با کس دیگه ای کار ندارم کسی نیاد شر بشه)
اینا وقتی میفهمن شرایط بهتری براشون هست و شما رو هم نمیتونن نادیده بگیرن مثلا به خاطر عذاب وجدانشون و این حرفا
میان حالتونو میگیرن.
تا بگی :
بابا غلط کردم فقط ول کن و خودت گورتو گم کنی بری.اینقدر پیوسته اذیتت میکنن و میرن توو فاز افسردگی و انرژی منفی که خسته ت کنن.
هر حرف و انتقادی هم کنی به مثابه مرگه برات و دعوا و جواب تند و اینکه از روز اول چیا رو گفتی همه رو مثه فیلم میارن جلو چشمت.بعد نوبت تو که میشه حرف بزنی.عذر میخوام هاا گندش بدتر در میاد و آخر سر هر جور حساب میکنی مقصر طرفته.اما تو باید عذرخواهی کنی.
پسرا وجدانن از این خانما فراری باشید که زندگی رو براتون جهنم نکنن.
دقیقا تو ۲ نسخه دیدم مشابهش رو
واقعا ادم احساس می کنه حالت تهوع بهش دست میده وقتی می بینی یکی بهت فحاشی می کنه یا به شدت تندی و لحن زشتی ادعا می کنه مزاحمش شدی در حالی که تو قصد ازدواج اقدام کردی و جدی نه دوستی
اما علتش این هست دختر خانم یا از ظاهرت خوشش نیومده یا بقول فرمایش شما دنبال گزینه های بهتر هست...
اینجاست که یه دختر خانم با فرهنگ و شخصیت و محجوب و متشخص جوری فحاشی می کنه صداش میده بالا که حد نداره انگار که چی...
در کل بنظر من ارزش نداره حتی خواستگاری رفتن حتی وقت گذاشتن به این ادما بها دادن
براشون بهترین زندگی فراهم بکنی بازم میگن کمه...
در کل نباید حتی به دختری ابراز علاقه کرد تا ازجاش در نیاد