(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: دلم میخواست برم با جفت دست و جفت پا بیام تو صورتش.ولی خودمو کنترل کردم.
به به بچه های مانشت حرکات یه ته پرنده میزنن
نکشی بدبختو حالا ???
حقشه
زبون منو نمیفهمه
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماست منم عین شمام ....کلافه شدم از دسش....اصا هیچ حسی بهش ندارم....نمیتونم ببینمش....خو منم ادمم دلم میخواد لااقل یکیو دوست داشته باشم بعد باهاش ازدواج کنم.....دلم میخواد عین دوتا رفیق باشیم....
الان زندگی شما چه جوربه مگه؟پشیمونید از اینکه بااون ازدواج نکردید؟
منم خیلی وقتا فکر میکنم کسی عین این نمیتونه دیگه عاشق من باشه..... واقعا تعجب برانگیز برام این سطح از عشق.....
دقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم
زندگیم بدنیست نه اصلا پشیمون نیستم فقط ب این فکرکردم کاش یه فرصتی میدادم نمیدونم...
یبار دلت بزن ب دریا وببینش...
راستش به نظرم این دوستیهایی که دوطرف سنشون بالاست مثلا دوسال دوست میمونن که علاقه ا ایجادمیشهواینا الان توی این زمونه جوابگو نیست زیاد..بیشتردخترضربه میخوره الان خود یکی ازدوستای من همین حالته پسره هربار یه بهونه ای مییاره از خواستگاری در بره ذوستم واقعا خییلی اذیت میشه این دوستیها واقعااذیت کنندس..البته بعضی ازین دوستها هم هست که به ازدواج ختم میشه اما خب ادم میترسه...
اینکه پسربیشترعاشق باشه تا دختر یا فقط پسر عاشق باشه و دختر دوسش داشته باشه این برای دختر بهتره..چون ما دختراوقتی عاشق بشیم خییلیی اذیت میشیم.اماپسرابراشون راحتره...من ک دوست دارم باکسی ازدواج کنم که فقط دوسش داشته باشم اون هم کم اما اون عاشقم باشه.. اگه خواستگار سنتی داشتی که به دلت نشست حتما قبول کن ینی این دراولویت باشه، تاااینکه بخوای با پسری دوستشی علاقمندشی بعد ازدواج.. اکثر پسرا هم میرن بادختری ازدواج میکنن که باهاش دوست نبودن .. متاسفانه خصلت پسرای ایرانی.
من این دوستیای مسخره ای که این بچه ها دراوردنو اصلا قبول ندارم.اصا سر و تهش معلوم نیست.ولی دو نفر ادم عاقل که ازهم خوششون اومده خیلی خوبه یه ۶ ماهی باهم باشن برن و بیان تا یکم باهم اشنا شن بعد ازدواج کنن....اینجوری هم شناخت پیدا میکنن که اگه به درد هم نخوردن میفهمن و ادامه نمیدن..... من اصا تو کتم نمیره یکی همینجوری بیاد خواستگاری یه ۴ بارم بیاد حرف بزنیم بعد فرداش عقد کنیم.اینجوری احساس میکنم با سررفتم تو چاه حتی اگه بهترین پسر دنیا هم باشه
یکم رفت و امد و حرف و اینا میخواد چندماه که ادم اخلاق و رفتار طرفش دسش بیاد.....من دوس میدارم خودمم طرفمو دوس داشته باشم نه اینکه اون تنها منو دوس داشته باشه ، اینجوری احساس حروم شدن میکنم احساس میکنم خودمو وقف کردم واسه یکی و به خودم احترام نذاشتم
اقا شما چیجوری نجات یافتی؟؟؟چرا من نجات نمیابم خسته شدم همش استرس دارم
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماست منم عین شمام ....کلافه شدم از دسش....اصا هیچ حسی بهش ندارم....نمیتونم ببینمش....خو منم ادمم دلم میخواد لااقل یکیو دوست داشته باشم بعد باهاش ازدواج کنم.....دلم میخواد عین دوتا رفیق باشیم....
الان زندگی شما چه جوربه مگه؟پشیمونید از اینکه بااون ازدواج نکردید؟
منم خیلی وقتا فکر میکنم کسی عین این نمیتونه دیگه عاشق من باشه..... واقعا تعجب برانگیز برام این سطح از عشق.....
دقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم
زندگیم بدنیست نه اصلا پشیمون نیستم فقط ب این فکرکردم کاش یه فرصتی میدادم نمیدونم...
یبار دلت بزن ب دریا وببینش...
راستش به نظرم این دوستیهایی که دوطرف سنشون بالاست مثلا دوسال دوست میمونن که علاقه ا ایجادمیشهواینا الان توی این زمونه جوابگو نیست زیاد..بیشتردخترضربه میخوره الان خود یکی ازدوستای من همین حالته پسره هربار یه بهونه ای مییاره از خواستگاری در بره ذوستم واقعا خییلی اذیت میشه این دوستیها واقعااذیت کنندس..البته بعضی ازین دوستها هم هست که به ازدواج ختم میشه اما خب ادم میترسه...
اینکه پسربیشترعاشق باشه تا دختر یا فقط پسر عاشق باشه و دختر دوسش داشته باشه این برای دختر بهتره..چون ما دختراوقتی عاشق بشیم خییلیی اذیت میشیم.اماپسرابراشون راحتره...من ک دوست دارم باکسی ازدواج کنم که فقط دوسش داشته باشم اون هم کم اما اون عاشقم باشه.. اگه خواستگار سنتی داشتی که به دلت نشست حتما قبول کن ینی این دراولویت باشه، تاااینکه بخوای با پسری دوستشی علاقمندشی بعد ازدواج.. اکثر پسرا هم میرن بادختری ازدواج میکنن که باهاش دوست نبودن .. متاسفانه خصلت پسرای ایرانی.
این مطلب را دیدم یکمی دلم سوخت راستش. البته به من ربطی نداره ولی ای کاش قبل ازدواج دختر خانم به آقا پسر بگه که "فقط کمی دوستت دارم".
آخه میدونید زیاد میبینیم که اونقدری که از سمت پسر به عشق بها داده میشه از طرف مقابل بیشتر ویژگی های مختلف پسر با هم جمع و ضرب میشه و میره روی ترازو. من زیاد دیدم که خانم در حالی که هیچ علاقه ای به مرد نداره به خاطر پولش و موقعیتش و یا حتی موقعیت زندگی خودش که ازش راضی نیست رضایت به ازدواج میده. این به نظرم منصفانه نیستش و ظلم در حق پسری هست که با کلی آرزو دوست داره ازدواج کنه. البته اصلا و ابدا منظورم شما نیستید چیزی را که در جامعه میبینم گفتم صرفا....
والا منم همین نظرو دارم.دوطرف باید همو بخوان.و واقعا اونقدر بخوان که اول از همه جرات گفتن دوست دارمو بهم داشته باشن. به خدا این فامیل ما همه چی تمومه تو فامیل، عام و خاص ازش میتعریفن، ولی واقعا وقتی من هیچ حسی بهش ندارم و اصا نمیتونم یه جمله دوست دارمو بهش بگم ،واقعا خودمو اونو بدبخت کردم اگه جواب مثبت بهش بدم.من اصا تو کتم نمیره با کسی ازدواج کنم که اوکی اوکی باشه منم هیچ حسی بهش نداشته باشم.
بعضی وقتا میشینم با داداشم تمرین میکنم میگم تو جا اون من میخوام فقط بگم "عزیزم" بهت؛ به جون خودم ده بارت تلاش میکنم که یه کلمه عزیزم ساده رو بگم اصا نمیتونم میگم ول کن من نمیتونم بگم بهش
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۰۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: عاشق شدن خیلی درد داره خیلی
واقعا همه مسیرهای زندگی آدم رو ممکنه تغییر بده
البته که خیلی خوبه که عشق دوطرفه و عاقلانه باشه که یه زندگی عاشقانه و خوب بعدش شکل بگیره نه اینکه یه زندگی پر از استرس و ناراحتی باشه
تو ایران همه چیز فرق داره، دلیلی نمیشه با کسی که دوسش ندارید ازدواج کنید. و این اصلا پشیمونی نداره
متاسفانه فرهنگ ما بسیار متفاوت هست و بسیار ضربه میزنه به زندگی خیلی ها
واقعا حرف دل منو زدید.تو این ایران از بس تفکرات راجع به ازدواج سنتی و اشتباهه اصا من یکی ترجیح میدم مجرد بمونم.