(۲۴ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: ممنون خانم خلیل پرور جان و جناب کدین....
خانم خلیل پرور جان من حس میکنم به دیوار برخوردم که نه میتونم ازش بپرم نه میشه نادیده بگیرم...
مثلاً بحث شراب خوردن، استخر مختلط و...
من که باهاش راحت نیستم، خانواده ها هم تو ایران اکثرا اینطور نیستن، حالا باید چکار کرد؟ دیگه چون طرف اینطوره، استپ کرد؟یا با خودم میگم ممکنه منم برم، مشکلی نداشته باشم.. بعد میگم نه امکان نداره که توی این سن همچین تحولی آدم داشته باشه ، بالفرض هم داشته باشم دیگه خیلی تغییر کردم و اصلا آدم قبلی نیستم... یا اینکه اون باید بگه من کنارش میگذارم...
در مورد باور گفتار نیک، پندار نیک و... من میگم این خوبه که افراد اینطور پایبندن (چیزی که تو ایران میبینی همه تظاهر میکنن)ولی ترسم از اینه که حالا وقتی توی زندگی وارد جزییات میشی ، شاید دلت بخواد اگر تو نماز میخونی ، طرت هم نماز بخونه، شاید آدم مسجدی نباشی اما دلت بخواد واسه یه مراسمی مسجد بری اما اون همراهیت نکنه یا در بدترین حالت مسخرت هم بکنه.. اونوقت شاید همین تفاوت ها باعث بشه علاقه کم کم از بین بره...
جناب کدین، این تغییراتی که میفرمایید مثلاً من در مورد خودم ، فک میکنم شاید پوشش باشه اونم پوششی که نرمال باشه...میشه بگید چه تغییرات دیگه ای عادی هست؟
اون استخر مختلط را والا انصافا منطقی نیست. یعنی میگین ادم استخر نره یا ورزش نکنه؟ :| فقط هم استخر نیست خب باشگاه هم پوشش ها طوریه خیلی فرقی با استخر نداره از نظر محرک بودن. حالا اون شراب به فردش بر میگرده ولی این که ادم خودشو از امکانات محروم کنه که منطقی نیست حتی اگر به قول شما حد وسط باشه نه اینور نه اونور.
منظور من نگاه به کلیت ازدواج و توقعات از طرف مقابل هست. اینور ادم ها خیلی مستقل از هم هستند حتی اگر زن و شوهر باشن. دیدگاهی که بیشتر ما در ایران نسبت به ازدواج داریم خیلی متفاوته. من شخصا دیدگاه اینوری را بیشتر میپسندم در حالی که وقتی ایران بودم همچین استایلی به ذهنمم نمیرسید و بیشتر فرهنگ ایرانی ازدواج زن و شوهر که تا حد زیادی فردیت خود را از دست میدن توی ذهنم بود.
اینجا نرمالش اینه که زن و شوهر با هم کار میکنن با هم غذا درست میکنن هرکی لباسشو خودش میشوره. هرکی خودش خودشو تر و خشک میکنه. هرکی تفریح خودشو داره. هرکی اهداف خودشو داره. نه این که حالا همه اینطوری باشن بلکه فرهنگ غالب غربی اینه. ممکنه ادم وقتی میاد اینجا ترجیه بده همسرش هم اینطوری باشه در صورتی با فردی ازدواج کرد که ذهنیت سنتی ایرانی را داره و این میتونه مشکل ساز بشه مثلا. یعنی نه این که اون طرف سنتی قضیه لزوما شما باشید ها. ممکنه اون اقا هنوز تفکرات ایرانی خودشو حفظ کرده باشه ولی وقتی شما میرید و فرهنگ اونورو میبینید دیگه نقش های جنسیتی ایرانی را نتونید بپذیرید.
در کل وقتی ادم میاد یک کشور و فرهنگ جدید کلی تجربه جدید میکنه و ممکنه بر روش تاثیر بزاره از همه لحاظ چه اهداف زندگی چه چیزایی که توی یک پارتنر ایده ال میخواد.
خلاصه خوب فکراتو بکنید. اینجا اگر فردا ببینید همسرتون شراب مثلا میخوره و برید پیش مشاور، اون مشاور حرفتونو درک نمیکنه. ازتون میپرسه توی خونه مست میکنه و مزاحمتون میشه؟ میگید نه. میگه خب پس زندگی شخصیه و احترام بزارید به تصمیم هاش.