(۲۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: چرا من باید این کارمو کنار بذارم واسه ی نفر دیگه؟!
این حرف خیلی چیزا رو رسوند به نظر من ! یعنی نقاشی کردن شما اینقدر مهمه ؟ خلاصه بگم که به نظر من دخترای این نسلی که متاسفانه ما با اونا مواجه شدیم ، کلا یه چیز دیگه هستن، تفکرای غربی و فمنیستی و این شرو ور ها زیاد دیده میشه توی صحبتاشون که یه کارشناس لازمه که اونا رو بکشه بیرون از این حرفا ...
مشکل اینه که ما از اون فرهنگ و سنتی که داشتیم ۳۰ سال پیش جدا شدیم و الان اینطوری هست که آدما عوض شدن و فضا(ایران کنونی) عوض نشده ... سنت و مدرنیته قاطی شده.
الان توی کانادا که من اطلاع دارم دختر و پسر میخوان ازدواج کنن، میرن مثلا یه جا مثل شهرداری و یه کاغذ امضا میکنن و ازدواج میکنن و کلا املاکی که دارن رو یه جا ثبت میکنن و وقتی هم که بخوان جدا بشن همهی اون دارایی رو باید نصف کنن(البته به گمانم اینطور باشه ...)
مهریه و نفقه و شیربها و همهی این حرفا هم منتفی هست ، اگه مشکلی هست وظیفهی هر دوشون هست که درستش کنن، اگه پول ندارن خب هردوشون برن کار کنن. اونجا وزن خانواده به دوش مرد نیست و هر دو مسئول هستن که به نظر من خیلی زیبا تر هست.