(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: واییی خیلی بده تستهاش..البته اولین بار که من تستشو میزدم دیدم سخته انگار و خب چون خیلی هم خسته شده بودم که درسنامشو همون موقع تموم کرده بودم تستهاشو روخونی کردم.میفهمیدم کاملا که چی شده...اما اگه میخواستم خودم جواب بدم نمیتونستم...مخصوصا اوایلشو.....اما حالا که لمش اومده دستم فردا صبح میخوام دوباره بشینم سرش خودم حل کنم.
دوستان بارسه ای سیستم عامل چیکار کردین؟
من حس میکنم این فصلش ذاتا کمی سخته چون برنامه نویسی حرفه ای میخواد بلد باشیم تا بتونیم حالات مختلف سوییچ کردنها بین دوفرایند رو بلد باشیم تا بتونیم مشکلات برنامه رو بفهمیم...و خب ممکنه بعضی وقتها نتونیم همه اون شرایط مختلفو بیدا کنیم...برای همین با اینکه خوندم کامل و لی حس میکنم تست این مبحث رو جواب دادن ریسکه....مگه خیلی اسون باشه؟ شماها نظرتون چیه؟؟؟؟؟
سلام ممنون ریحان جان بله منم بعد از کلی خوندن درسش دیگه نای حل تست نداشتم واسه ۲۵% اول من خیلی شیک و مرتب رسیدم درسها رو بخونم تست بعد مطالعه درسنامه کار کنم دوره کنم و تست بزنم ولی این ۲۵% خیلی عجیب غریبه !!
واسه سیستم منم موافقم باهات اگر بخوان تست عجیب غریب و جدید بیارن ریسکه ولی اگر مشابه همین سالهای اخیر باشه مشکلی نیست که چون مشابه اونو دیدیم البته اگر جزو تستهای زمانبر نباشه
آخه این چه وضعیه دوستان گرامی
منظورم این همه تنفر و انزجار از مهر ماهه.
ماه به این قشنگی
والا
حالا مدام بگید آبان جان کی می رسی
از من گفتن باشه آبان به کسی وفا نکرده مگر افرادی که از قبل از شروع آبان همت کردن و پر تلاش میخوان تا کنکور با سرعت بالا پیش برن