(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)L3ila نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشید به همه دوستان...
کسى هست که بتونه به این سوال من جواب بده...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون...
سوال شما که از درسای ارشد هست
اینجا گروه پشت کنکوریاس
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)chita70 نوشته شده توسط: منم میخوام تازه شروع کنم .
به نظرتون از کجا شروع کنم ؟
از دروس مشترک
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط: من چند روزه درس نخوندم متاسفانه سرماخوردم انشالله از فردا دوباره شروع میکنم.زبان تخصصی پارسه خوبه؟
زبان پارسه خوبه اما باید متون کنکورای گذشته رو هم حتما بخونی
کلا زبان هر چی دست اومد بخورش
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: بچه ها لطفا کمک
من حدودا یه هفته اس که واسه ۲۵% شروع کردم اکثر درسنامه ها رو دوره کردم و الان دارم تست کار میکنم
الان مشکلی که دارم یکی این هست که من تصمیم گرفتم تمام ریاضی ها رو بخونم!
ریاضی مهندسی رو از کتاب مدرسان شهریور ماه تا اخر فوریه خوندم بدون تست زدن البته الان که میخوام وقت بزارم واسه تست هاش نمیدونم فقط تست های مهندسی کامپیوتر رو حل کنم یا تمام تستهایی که آخر فصل مطرح شدن
از طرفی نمیدونم واقعا میرسم همه درسها رو پوشش بدم یا نه پایه درسیم در حد متوسطه برای سایر دروس بیشتر از تست ها میترسم :|
با توجه به این که ضریب ریاضی کمه شما اگه به همش مسلط بشی و کلی وقت برا حل سوالاش تو کنکور هم بذاری باعث میشه فرضا شما از ی درس تخصصی یا مشترک جا بمونی و میدونی که اونا ضریبشون ۴ هست وتاثیرشون دوبرابر!
اکثر رتبه برتر ها میگن خوندن دوتا ریاضی کافیه .... رتبه خفنگ تر
ها هم میگن همه رو کامل نخون رو ۲ تا تمرکز کن بقیه فقط مباحث مهم رو بخون در حد زدن تست های فوت ثانیه ای.......
دیگه تصمیم با خودته جونم