زمان کنونی: ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳, ۱۰:۲۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

شروع به مطالعه از اواسط شهریور{فایده داره یا نه}

نظرسنجی: با خوندن از الان میشه یه دانشگاه خوب قبول شد؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]
 
ارسال: #۳۱
۲۴ شهریور ۱۳۹۳, ۰۷:۰۳ ب.ظ
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
خبلی خیلی ممنــــــــــــــــــــون
انرژی فوق العاده ای داشت .

[تصویر:  oke_stay-hungry-stay-foolish.png]
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۲
۲۴ شهریور ۱۳۹۳, ۰۸:۵۵ ب.ظ
RE: پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه کنکوری های دیروز و امروز. یه سوالی که که بارها دوستان لطف داشتند و از بنده پرسیدن این بود که تابستون و از دست دادیم ، امیدی به شریف هست ؟

خدمت شما دوست عزیزی که تابستونو از دست دادی، یه چیزایی بصورت خیلی کلی میگم ، سعی میکنم از ادبیات سخت الحضم و آکادمیک هم دوری کنم، خیلی ساده دوستانه براتون یه چیزایی مینویسم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.

تجربیاتی که خدمتتون عرض میکنم، نه تنها تجربیات خودم، بلکه تجربیات عده دیگری از دوستان با رشته های متفاوت هم هست.

اون دسته عزیزانی که تابستونو از دست دادن، همیشه میگن ما آرزومون شریفه ولی نمیرسیم، در این مورد باید بهتون بگم که، شما با از دست دادن تابستون فقط شاید ( اونم فقط شاید چون مثال نقضش رو هم داریم ) شانس کسب رتبه زیر ۱۰ رو از دست می دید!

پس تا اینجا : از دست دادن تابستون = از دست دادن رتبه زیر ۱۰ !

از دست دادن تابستون اصلا به معنی از دست دادن شریف نیست ( به لطف این ظرفیت های بالای شریف Big Grin ) من خودم با رتبه ۲۶ ( نفر ۱۹ اوم ) شریف و آوردم.

ضمننا، خیلی از اون عزیزانی که تابستونو سخت شروع میکنن آخرا دیگه می برن ! من که وسط مهر شروع کردم، ماهه آخر مخصوصا اون دوهفته کذایی آخر و دیگه تقریبا شل کرده بودم! اگه دیر شروع میکنی اشکال نداره، ولی تا آخرش سخت پیش برو...

من تابستون یه مطالعه خیلی کوچیک داشتم، فقط و فقط برای آشنایی با دروس و نه بصورت خیلی عمیق . چون رشته لیسانسم کامپیوتر نبود، دروس سیستم عامل و ساختمان داده و نظریه رو تابستون فقط مطالعه کردم.

قابل توجه اونایی که میگن ما پایه مون ضعیفه، آقا شما باز خوبه پایت ظعیفه، ما که اصلا پایشو هم نداشتیم Big Grin

به دلایل تجربی و کاملا شهودی خودم، بنده هیچ اعتقادی به میزان هوش افراد و در کل IQ ندارم! تنها چیزی که باعث میشه دیگران از هم متمایز شن در مباحث علمی، تجربه و میزان دانش هست.
خطاب به اون بابایی که میگه من IQ پایینی دارم و دیر میگیرم، اگه به عدالت خدا اعتقاد داری ، مطمئن باش فرقی در هوش شما با دیگران نزاشته!
بعضیا هم میگن به شما استعداد درس خوندن داده به ما هوش مثلا یه چیز دیگه ( مثلا موسیقی یا نقاشی یا ... ) ، خلاصه که تهه حرفشون اینه که ما استعداد نداریم، خطاب به این دسته عزیزان هم باید عرض کنم ، خدا مگه بیکاره هرکی دنیا میاد یه استعدادی بهش بده ! مثلا رندومی به یکی استعداد موسیقی بده، به یکی کامپیوتر به یکی ... Big Grin فرشته هاشم بیکار نیستن بخدا Big Grin

خلاصه که برای فرار از کم کاری خودتون، یا خانوادتون، یا جامعه یا شرایط نا مناسب تحصیلی یا زندگیتون که داشتید، نگید خدا به ما استعداد نداده ! داده آقا به همه داده، یه جورم داده، بستگی داره شما چطور استفاده کنی یا محیط زندگیتون چطور اونو پرورش بده! و این استعداد با توجه به اینکه با عوامل محیطی شکل گرفته قابله تغییره ! یعنی اگه فکر میکنی استعدادی در دروس کامپیوتر نداری، میتونی با یکم تلاش بدستش بیاری !

نکته بعدی در مورد برنامه ریزیه. من دیدم دوستان پی ام میدن که آقا روز های فرد این درسا روزهای زوج اون درسا و خلاصه از این قرطی بازیا Big Grin من خیلی اعتقادی به این نوع برنامه ریزی ندارم .

روشی که خودم استفاده کردم و جواب هم گرفتم این بود : طبق برنامه آزمون آزمایشی سنجش میرفتم جلو ، برنامه آزمون آزمایشی از یه نظر خوبه، و اونم اینکه برای فصل های مختلف درس ها Deadline ( ضرب العجل ) داره، اگه تا تاریخ آزمون به مطالب مطرح شده در برنامه رسیدی که رسیدی، اگه نرسیدی باید بزاریشون کنار بعدا بیایی بخونی. من تقریبا همینطوری پیش میرفتم، یه چند باری عقب موندم ولی خوب زیرآبی می رفتم و تو وقت اضافه یکم دوباره روشون وقت میزاشتم.

ترتیب خاصی هم نداشتم برای خوندن دروس، هر روز بین ۳ تا ۵ درس و مطالعه می کردم. قبل از هر آزمون یه برگه آماده میکردم، توی برگه برای هر درس یه سطر میزاشتم، توی اون سطر یه سری دایره می کشیدم، بسته به سختی و وقت گیر بودن یا نبودن درس ۳ تا ۷ دایره برا هر درس میزاشتم، و بسته به میزان مطالعه ای که تو اون درس برای آزمون پیشرو داشتم ضرب در ( یعنی مطالعه شد ) ، تو پر ( تست ها زده شد ) ، توپر نصفه ( نصف تست ها زده شد ) و ... میزاشتم. با این روش، تو هفته دوم ( هفته ای که آزمون برگزار میشه - آزمون ها معمولا دو هفته یکبارند ) میدیدم که کجای کارم و کدوم درسا رو کم گزاشتم و ...

خلاصه اینکه اگه تا موعد آزمون میرسیدم درسارو تا اون سرفصل های اعلام شده جلو ببرم که میبردم، نمیرسیدم هم skip

در مورد مطالعه دروس هم ترتیب نداشتم، ولی بی نظم هم نبودم و سعی میکردم همه دروس رو تا زمان مقرر مطالعه کنم



در مورد ساعات مطالعه هم بگم، شخصا اینطوریم که خیلی سخت میرم تو فاز مطالعه، اولش به نظرم یکم سخته، ولی یه هفته که بگذره راه میوفته آدم. این فصلای اول کتابا معمولا یکم نچسبن ! دلیلشم واضحه، اون بابایی که داشته کتاب مینوشته، هرچه به فصل های پایانی نزدیک تر میشده تجربش در نگارش بیشتر میشده و فن بیان متلب و بهتر یاد میگرفته ... خلاصه که از این فصلای نچسب ابتدایی سریعا عبور کنید.

در ابتدا میتونید از روزی ۶ ساعت شروع کنید، و حتما یکی دو هفته بعد باید به روزی ۱۰ ساعت و در ادامه به روزی ۱۲ ساعت برسونید.

در مورد اون دسته از عزیزانی که واحد دارن، اون ترمی که کنکور داشتم منم ۱۲ واحد داشتم ولی تجربه متفاوتی کسب کردم! من معمولا سر کلاس یه چیزایی یاد میگرفتم و یکمم مطالعه برای پایان ترم داشتم و میرفتم امتهان میدادم. اما اون ترم با توجه به علاقه ای که به دروس داشتم سر کلاس حواسم خیلی جمع بود ! خیلی خیلی جمع. تقریبا با استاد میومدم جلو و عقب نمیوفتادم. نتیجش این شد که با مطالعه حداکثر ۱۲ ساعت میان ترم و کمتر از ۱۰ ساعت برای پایان ترم درسی که ۱۰ نفر از ۲۲ نفر افتادن رو با ۱۵ پاس کردم ( تقریبا سخت ترین درس کارشناسی الکترونیک - مدار مخابراتی )
خواستم بگم شما هم به نظرم این ترم حواستو سر کلاس خوب جمع کن که نخوایی برای پایان ترم و میان ترم وقت بزاری برا درسا. مطمئننا نتیجشو همینطوری که گفتم میگیری.

خلاصه که شریف قبول شدن هیچم سخت نیست، خیلیم راحته ، یه کوچولو عرضه و اراده میخواد آقا Smile

فعلانه همینا به ذهنم رسید. اگه مورد دیگه ای بود که سوال داشتید خواهشا همین جا بپرسید و نه پیام خصوصی و ...
نه به این دلیل که نخوام جواب بدم، خیلیم خوشحال میشم که کمکی به دوستان بکنم، بلکه به دلیل اینکه شاید جواب به درد دیگران هم بخوره و...

یه چیز مهم دیگه ای که یادم رفت بگم، اگه واقعا هدفت شریفه و الان داری این پست و مطالعه میکنی ، کار خوبی نمیکنی اصلا !!!!! شما الان باید مشغول خوندن درس باشی نه خوندن پست ها !

اگه واقعا میخواهید به هدفتون برسید تا روز کنکور دور لپتاپ ، موبایل، ایمیل، مانشت و .... همرو خط بکشید ! جدی میگم، فقط و فقط اگه سر یه موضع خیلی خاصی گیر کردین و به هیچ سراطی مستقیم نبود بیایین اینجا بپرسید و زود برید به درس برسید.

این مشاوره گرفتنا و ... اینا همش ماله اولای تابستون، دیگه تو این فاز شما هر مشاوره میخواستی بگیری باید گرفته باشی، اگه نگرفتی هم تا یکی دو روز آینده حتما بگیر و بعدشم هرگونه وسیله ارتباطی رو هم دوورر کن از خودت.

دوباره تاکید میکنم : با سر زدن بی مورد به مانشت و کلیه فورم های اینترنتی و آموزشی فقط و فقط وقت خودتونو طلف میکنید! بشینید بخونید خیلی بیشتر گیرتون میاد.
سلام
واقعا ممنون ،منم آروم شدم .
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۳
۲۵ شهریور ۱۳۹۳, ۰۲:۰۱ ب.ظ
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
مرسی از کلی انرژییییی و راهنمایی!!!!!!!!!!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۴
۳۱ شهریور ۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ، توسط n a z a n i n.)
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
چگونه از مهر ماه شروع کردم و رتبه ۵ شدم:
اگر از تابستان شروع نکرده‌اید ناامید نشوید


دانشجوآنلاین: بسیاری از شما تصمیم می‌گیرید در مسیر کنکور از راهنمایی‌های یک مشاور استفاده کنید. یک مشاور خوب فقط در مورد درس خواندن به شما توصیه نمی‌کند. حواس او به خواب و خوراکتان هم هست و برای روحیه و سلامتی شما هم برنامه دارد. محمدمحمود محمدی، از این دسته مشاورهاست. او در کنکور کارشناسی‌ارشد سال ۹۰ رشته مهندسی مکانیک رتبه ۵ را به دست آورد و حالا مشاور این رشته در موسسه آموزش عالی آزاد مدرسان شریف است. محمدی کارشناسی خود را از دانشگاه امیرکبیر گرفته و دوران ارشد را در دانشگاه تهران گذرانده است. توصیه‌های او را برای موفقیت در کنکور بخوانید.



- بعضی از داوطلبان تصور می‌کنند یکی از مهم‌ترین مباحث در مورد کنکور مساله زمان است. اگر به موقع شروع نکنند و مثلا تابستان را از دست بدهند ناامید می‌شوند. تا چه حد این تصور درست است؟

ایده‌آل این است که داوطلبان از تابستان شروع کنند. در این صورت دست مشاور برای برنامه‌ریزی باز است. دانشجو نیز با آرامش و تمرکز بیشتری درس می‌خواند.

با وجود این اگر داوطلبی فصل تابستان را از دست بدهد هنوز امکان موفقیت او وجود دارد. حتی اگر فردی دو ماه فرصت داشته باشد مشاور می‌تواند برنامه‌ای برای او بنویسد که به بیشترین سطح آمادگی ممکن برسد.

ولی به هر حال هر چه زمان کمتر باشد دست مشاور و داوطلب بسته‌تر و کار سخت‌تر می‌شود. در این شرایط داوطلب باید به صورت گزینشی درس بخواند. برای مثال مباحثی را که در آنها کمتر تبحر دارد و تعداد دفعات طرح آنها در کنکور نیز کم است کنار بگذارد. او باید بیشتر وقت خود را صرف موضوعات پرتکرار کند.


- خود تو چه زمانی شروع کردی؟

من از تابستان استارت زدم ولی مشکلی برایم ایجاد شد که نتوانستم مسیر را ادامه دهم. در واقع از اواخر مهر یا اوایل آبان به صورت جدی شروع کردم. از محل کار مرخصی گرفتم و به صورت تمام وقت درس می‌خواندم. به همین دلیل مجبور شدم برای یک یا دو درس به شیوه گزینشی عمل کنم. البته قرار نیست یک درس را به صورت کامل حذف کنیم. گزینش را میان سرفصل‌ها انجام می‌دهیم.


- از اینکه دیر شروع کرده بودی، استرس نداشتی؟

من از نظر شخصیتی چندان استرسی نیستم. ولی بعضی داوطلبان دیگر ممکن است چنین شخصیتی داشته باشند. به این افراد توصیه می‌کنم خودشان را با دوستانشان مقایسه نکنند. ممکن است آنها زودتر شروع کرده باشند و سرعت درس خواندنشان بالا باشد ولی مشخص نیست با چه میزانی از تمرکز درس می‌خوانند.

داوطلبان باید تلاش کنند به حداکثر توانایی خود برسند. با چنین نگاهی درس بخوانند که: «من تلاش خودم را می‌کنم و می‌خواهم به بیشترین میزان آمادگی که می‌توانم برسم.» در این صورت موفق می‌شوند.

خود من هم چنین نگاهی داشتم. به همین دلیل با وجودی که به هر حال کمی هم نگران بودم ولی این احساس زیاد من را اذیت نمی‌کرد و روی تمرکزم برای درس خواندن تاثیری نداشت. فقط باعث شد بود که مراقب باشم زمان بیشتری را از دست ندهم.


- کسی که فرصت تابستان را از دست می‌دهد و از مهر و آبان مطالعه را شروع می‌کند، برای رسیدن به موفقیت باید چه نکته‌هایی را در نظر بگیرد؟

از مهر به بعد دو نکته مهم‌تر می‌شود. نخست اینکه در این بازه زمانی داوطلب باید به صورت پیوسته و مداوم درس بخواند. حتی اگر برای او مشکلی ایجاد شد حتی‌الامکان مطالعه را قطع نکند. می‌تواند ساعت‌های آن را در روز کاهش دهد.

همچنین زمان مطالعه باید سیر افزایشی داشته باشد. برای مثال خود من با سه ساعت در روز شروع کردم. بیشتر از آن انرژی نداشتم. ولی تا موعد نزدیک به کنکور به ۱۲ یا ۱۳ ساعت مطالعه در روز هم رسید. هر هفته حدود نیم ساعت به ساعت‌های مطالعه اضافه می‌کردم. به این ترتیب بدون آنکه فشاری به من وارد شود، ساعت‌های مطالعه خود را به حد ایده‌آل افزایش دادم.


- در میان صحبت‌هایی که داشتی متوجه شدم روند آمادگی برای کنکور را به دو نیمه تقسیم می‌کنی. در مورد این دو نیمه بیشتر توضیح می‌دهی؟

بله، بازه زمانی آمادگی برای کنکور را می‌توان به دو نیمه تقسیم کرد. اگر داوطلبی از تابستان شروع کرد این نیمه‌ها طولانی‌تر هستند و اگر از مهر شروع کند کوتاه‌تر.

بسیاری از ما در طول تحصیل عادت کرده‌ایم در اصطلاح به صورت شب امتحانی درس بخوانیم و فردای امتحان نیز همه مباحث را فراموش کنیم. به همین دلیل مطالعه برای کنکور و به ذهن سپردن حجم زیادی از مطالب در یک بازه زمانی طولانی، برای بسیاری از داوطلبان مشکل است.

وقتی آنها مسیر آمادگی برای کنکور را آغاز می‌کنند مدتی طول می‌کشد که خودشان را با شرایط درس خواندن برای چنین آزمونی تطبیق بدهند.

قبل از ایجاد این سازگاری، درصد فراموشی مطالب بالاست و حتی مسائلی مثل چند ساعت نشستن پشت میز برای داوطلبان دشوار است. البته در این مدت با وجودی که میزان اتلاف انرژی داوطلبان بالاست ولی به هر حال آنها بخشی از مباحث را جلو می‎برند.
برای کسی که از تابستان شروع می‌کند نیمه نخست تا حدود مهر ماه ادامه دارد. در نیمه دوم کار جدی‌تر می‌شود. داوطلب باید ساعت‌های مطالعه را افزایش دهد، کنکوری‌تر درس بخواند و موقع تست زدن زمان را در نظر بگیرد.
در حالی که در نیمه نخست هدف از تست زدن بیشتر یادگیری است و زمان اهمیت زیادی ندارد. مرور مباحث پیشین هم یکی از کارهای مهمی است که داوطلب باید در نیمه دوم انجام دهد. به ویژه در شش هفته یا یک ماه آخر مرور و تثبیت مباحث اهمیت زیادی دارد.

- آیا داوطلبی که از مهر استارت کار را می‌زند، باید تعداد ساعت‌هایی را که در روز درس می‌خواند افزایش دهد؟

ابتدا یک موضوع کلی را بگویم؛ آمادگی برای کنکور در یک بازه زمانی به دست می‌آید. داوطلبان باید انرژی خود را به گونه‌ای تقسیم کنند که در طول این مدت توانایی درس خواندن داشته باشند.

داوطلبی که از تابستان شروع می‌کند اگر قرار باشد از همان ابتدا روزی ۱۰ ساعت درس بخواند من به شخصه امیدی به موفقیت او ندارم چرا که از زمانی به بعد خسته می‌شود و نمی‌تواند به خوبی ادامه دهد. تقسیم انرژی و افزایش تدریجی ساعت‌های مطالعه اهمیت زیادی دارد.

در پاسخ به سوال شما باید بگویم کسی که دیرتر شروع می‌کند توانایی و انرژی این موضوع را دارد که در روز، ساعت‌های بیشتری درس بخواند. می‌تواند در بازه زمانی کوتاه‌تری، ساعت‌های بیشتری را مطالعه کند برای مثال روزی ۱۰ ساعت درس مطالعه کند. البته او باید به تدریج ساعت‌ها را افزایش دهد ولی زودتر به این نقطه می‌رسد.


- تحمل روزی ۱۲ یا ۱۳ ساعت درس خواندن مشکل است. چگونه می‌توانستی انرژی خود را برای این همه ساعت درس خواندن حفظ کنی؟

نخستین نکته عادت است. وقتی شما کاری را دو هفته پشت سر انجام می‌دهید به آن عادت می‌کنید. برای همین هم افزایش ساعت‌های درس خواندن باید به شیوه‌ای صورت بگیرد که به عادت تبدیل شود.

اگر فرد به صورت ناگهانی برای مثال بعد از شرکت در یک همایش کنکور یا گفت‌وگو با یکی از دوستانش، چند ساعت اضافه کند نمی‌تواند آن را ادامه دهد. ولی اگر به تدریج ساعت‌ها را افزایش دهد، فشاری به او وارد نمی‌شود و می‌تواند به شرایط عادت کند.

برای مثال داوطلبان می‌توانند هر هفته ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بیشتر از هفته قبل درس بخوانند. به این ترتیت بدون آنکه متوجه شوند به روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت می‌رسند. خود من به همین صورت و پله پله خودم را به سقفی که گفتم رساندم.

دومین نکته‌ای که باعث شد بتوانم سختی‌های روزی چندین ساعت درس خواندن را تحمل کنم، هدفی بود که داشتم. برای خودم به صورت دقیق مشخص کرده بودم که می‌خواهم چه رتبه‌ای کسب کنم و در کدام دانشگاه پذیرفته شوم. از ورودی دانشگاه نقاشی کشیده بودم و عکسی از آن هم را در کامپیوتر خود ذخیره کرده بودم. حتی استادی را که می‌خواستم با او درس بگیرم در ذهن داشتم. با فکر کردن به هدفم، انرژی می‌گرفتم.


- وقتی تمام روز را درس بخوانی مجبور می‌شوی بسیاری از تفریحات و علائق معمول را کنار بگذاری. سخت نیست؟

پله پله باید به اینجا رسید. من به عنوان مشاور به بچه‌هایی که با آنها کار می‌کنم می‌گویم در هفته‌ها و ماه‌های نخست جمعه‌ها یا روزهای خاصی از هفته را خالی بگذارند و لازم نیست در این روزها درس بخوانند مگر اینکه در طول هفته به برنامه درسی خود عمل نکرده باشند. در این صورت روز تعطیل باید عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنند.

البته هر چه به نیمه دوم مطالعه نزدیک می‌شویم این روزهای تعطیل باید کاهش یابند. در یکی یا دو ماه آخر ممکن است هیچ روز تعطیلی در نظر گرفته نشود. در آن زمان مشاور برای ساعت به ساعت روزهای جمعه داوطلبان نیز برنامه‌ریزی می‌کند.


- کارشناسان می‌گویند فرایند آمادگی برای کنکور منحصر به درس خواندن نیست. مسائلی مانند ورزش و تغذیه هم در این مسیر مهم هستند. به عنوان یک مشاور چه توصیه‌‌هایی برای داوطلبان داری؟

یکی از مهم‌ترین نکته‌هایی که داوطلبان باید رعایت کنند مصرف آب کافی است. در این دوران مغز آنها انرژی زیادی را صرف می‌کند و نباید اجازه بدهند مغز و بدنشان با مشکل کمبود آب مواجه شود. خود من بعد از هر یک ساعت درس خواندن یک لیوان آب می‌خوردم.

علاوه بر آب، ویتامین‌ها نیز باید به صورت کامل به بدن برسند. داوطلبان با مصرف انواع غذهای مقوی، میوه و در صورت نیاز و با تجویز پزشک قرص‌های ویتامین باید این مواد مورد نیاز بدن را تامین کنند.
از مهر به بعد دو نکته مهم‌تر می‌شود: به صورت پیوسته و مداوم درس بخواند و زمان مطالعه رو به افزایش باشد

داوطلبان باید از نور آفتاب و هوای آزاد هم به اندازه کافی بهره ببرند. آفتاب افسردگی و خمودی را از آنها دور می‌کند. اگر فرد بیش از حد در محیط سربسته بماند ممکن است دچار افسردگی شود. بهتر است داوطلبان ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در روز بیرون از خانه قدم بزنند.

همچنین در ساعت‌های مطالعه از مواد مغذی استفاده کنند مانند خرما، کشمش و بیسکوئیت. این مواد کمک می‌کنند انرژی آنها برای درس خواندن حفظ شود.

حرکت‌های کششی هنگام پشت میز نشستن هم به داوطلبان کمک می‌کند خستگی ناشی از ساعت‌ها درس خواندن را رفع کنند.

مشاور من هنگامی که برای کنکور آماده می شدم، بعضی از این توصیه‌ها را در برنامه‌هایم گنجاند. خود من هم در منابع مختلف جستجو کردم و اطلاعاتی در این زمینه‌ها به دست آوردم. فکر می‌کنم عمل به آنها در موفقیتم تاثیر قابل توجهی داشت.


- فرض کنیم داوطلبان همه این کارها را انجام داده‌اند و رسیده‌اند به روز کنکور. بعضی افراد در این روز دچار استرس شدیدی می‌شوند که روی عملکرد آنها تاثیر می‌گذارد. چگونه می‌توانند این استرس را کنترل کنند.

استرس زمانی به وجود می‌آید که فرد دید کافی نسبت به مساله و شرایطی که می‌خواهد با آن روبه‌رو شود، نداشته باشد. به همین دلیل داوطلبان باید قبل از رسیدن به موعد کنکور و با تمرین‌های کافی، سعی کنند استرس را کاهش دهند.

تمرین کنکور، شرکت در آزمون‌های آزمایشی است. هنگامی که داوطلبی هشت بار در آزمون آزمایشی شرکت می‌کند به این معناست که هشت بار شرایط و استرس کنکور را تجربه کرده است.

داوطلبان باید به صورت جدی در جلسه آزمون‌های آزمایشی حاضر شوند و تصور کنند در جلسه کنکور نشسته‌اند. این موضوع استرس آنها را کاهش می‌دهد.

شرکت در این آزمون‌ها یک فایده دیگر هم دارد؛ باعث می‌شود داوطلبان به ایرادات و ضعف‌های خود در پاسخگویی به سوالات پی ببرند. در این صورت می‌توانند اشتباهات خود را تصحیح کنند و برای ضعف‌ها راه‌حلی پیدا کنند.

برای مثال خود من در جلسه‌های کنکور آزمایشی موسسه مدرسان شریف متوجه شدم که نیم ساعت اول آزمون را تا حدی گیج هستم و در اصطلاح هنگ می‌کنم. دنبال راه‌حل این موضوع گشتم که چگونه تمرکز خود را افزایش دهم و نیم ساعت را از دست ندهم. به این نتیجه رسیدم که این زمان گیجی را به قبل از کنکور منتقل کنم. به این منظور قبل از شروع جلسه آزمون حدود نیم ساعت جدول‌های سودوکو حل می‌کردم. این کار باعث می‌شد تمرکز ذهنی من افزایش پیدا کند.

به همین دلایل است که کنکور اصلی نباید نخستین آزمونی باشد که داوطلبان در آن شرکت می‌کنند. اگر قبل از آن حدود هشت بار در آزمون‌های مشابه شرکت کرده باشند استرس کمتری خواهند داشت.

ممکن است بعضی از داوطلبان در مورد نتیجه‌ای که کسب می‌کنند استرس داشته باشند. در صورتی که مسیر خود را مشخص کرده باشند که اگر در کنکور پذیرفته شوند به کجا می‌روند و اگر موفق نشوند به چه مسیری، این استرس هم قابل کنترل است.

داوطلبان باید به این موضوع فکر کنند که تلاش خود را کرده‌اند. البته این نکته را هم بگویم که تا حدی از استرس در اصطلاح چاشنی کار است و نمی‌توان گفت هیچ استرسی نباید وجود داشته باشد.


- و به عنوان سخن آخر چه توصیه‌های دیگری برای داوطلبان داری.

یکی از نکته‌هایی که در مورد روز کنکور اهمیت دارد ساعت بیدار شدن داوطلبان از خواب است. جلسه آزمون بسیاری از رشته‌ها در نوبت صبح و از ساعت ۸ برگزار می‌شود.

داوطلبان باید صبح زود بیدار شوند تا بتوانند به موقع به محل آزمون برسند. به همین دلیل شب قبل هم باید به موقع خوابیده باشند تا هشت ساعت خواب آن هم کامل شود.

تنظیم این ساعت‌ها در شب کنکور معمولا به سختی انجام می‌شود. داوطلبان حداقل باید یک ماه قبل از کنکور ساعت خواب و بیداری خود را با این برنامه تنظیم کرده باشند. برای مثال ساعت ۱۰ تا ۱۱ بخوابند و ساعت ۵ تا ۵:۳۰ بیدار شوند.

البته اگر به این شیوه عادت ندارند به تدریج می‌توانند ساعت بدن خود را تنظیم کنند. اگر معمولا ساعت ۱۰ بیدار می‌شوند مدتی ۹:۳۰ بیدار شوند. به همین ترتیب نیم ساعت عقب بکشند تا به زمان ایده‌آل برسند.

بعد از بیدار شدن از خواب در صبح روز کنکور، انجام چند حرکت کششی به داوطلبان کمک می‌کند از حالت خواب‌آلودگی و خمودی خارج شوند.

یکی دیگر از نکته‌هایی که داوطلبان باید رعایت کنند خوردن یک صبحانه کامل است که به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد. البته شب قبل هم بهتر است غذای چرب و سنگین نخورده باشند.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: A V A , sanahin , pooyaa , Donna , alika , jparisa , aida!
ارسال: #۳۵
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۰۷:۲۹ ق.ظ
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
من پارسال کنکور ازمایشی پارسه میرفتم
نمیدونم امسال شرکت کنم یا نه
سنجش چطوره؟
کلاس شبکه خلیلی فر چطوره؟نصیر یا حقیقت بهتره؟ الان میخوام شروع کنم نمیدونم کلاس شبکه برم یا نه
چون شبکه تقریبا صفرم

ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻮﺋﯿﺪ » ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ « ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﯾﺎ ﻧﻪ ،
ﭘﺲ ﭼﻄﻮﺭ ﺍﺯ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﺪ؟

[تصویر:  05824264702380577369.jpg]
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۶
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۱۲:۲۲ ب.ظ
RE: پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  من پارسال کنکور ازمایشی پارسه میرفتم
نمیدونم امسال شرکت کنم یا نه
سنجش چطوره؟
کلاس شبکه خلیلی فر چطوره؟نصیر یا حقیقت بهتره؟ الان میخوام شروع کنم نمیدونم کلاس شبکه برم یا نه
چون شبکه تقریبا صفرم

سلام.
کلاس رو کلا بیخیال. پارسه آزمون شرکت کن.

There is no there there.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۷
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۰۱:۱۹ ب.ظ
RE: پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  من پارسال کنکور ازمایشی پارسه میرفتم
نمیدونم امسال شرکت کنم یا نه
سنجش چطوره؟
کلاس شبکه خلیلی فر چطوره؟نصیر یا حقیقت بهتره؟ الان میخوام شروع کنم نمیدونم کلاس شبکه برم یا نه
چون شبکه تقریبا صفرم

سلام.
کلاس رو کلا بیخیال. پارسه آزمون شرکت کن.

آخه این شبکه خیلی بد هضمه و لجبااااااز.آزمونا که نمیتونن کمک کنن بهش Huh منم توی این شبکه موندم Sad
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۸
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۰۲:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ، توسط davood.shiraz.)
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
دوست من هیچوقت دیر نیست فقط مهمه آرامش داشته باشی و به چیزی که می خوای بهش برسی فکر کنی
بنظر من منابع مختلف کنکور آزمایشی و کلاسهای کنکور نوعا مهم نیستن اصل مطلب اینه که با خوندنشون می خوای چه چیزی بدست بیاری .
حرفام دلیل داره من سال پیش همزمان با ترم آخر کارشناسیم از اواخر آبان شروع کردم برا ارشد بخونم با اینکه متاهل بودم وباید پول در می آوردم و شغلم هم در میدان تره بار شیراز از ساعت ۲ صبح باید کارگری می کردم وهیچ منبع مالی بغیر از این شغل نداشتم و دخترم اول دبستان بودو اجاره نشین و........... البته اینارو گفتم نه اینکه بابت دلسوزی بلکه شرایطو شرح بدم که بیشتر امیدوار بشین آزمون های پارسه رو پول قرض کردم وثبت نام کردم و بخاطر مشکلات ۳ تاشو موفق نشدم شرکت کنم و آزمون های جامع رو رتبه های بالای ۱۰۰ آوردم وبیش از یک ماه از زمانی که مانده بود برا امتحانات کارشناسیم طلف شد ولی هیچوقت ناامید نشدم با همه وجود رتبم ۳۸ تو شبکه شد شما تلاشتو بکن بقیش را بسپار به خدا
۳
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: alika , ریحان
ارسال: #۳۹
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۰۳:۰۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ، توسط Amir V.)
پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)zorro نوشته شده توسط:  آخه این شبکه خیلی بد هضمه و لجبااااااز.آزمونا که نمیتونن کمک کنن بهش Huh منم توی این شبکه موندم Sad
شبکه پارسه بخون خوش هضمه. بعدش هم کروس و راس.

There is no there there.
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۰
۰۵ مهر ۱۳۹۳, ۰۳:۲۷ ب.ظ
RE: پاسخ به این سوال " تابستون و از دست دادم ، امیدی به موفقیت هست ؟ "
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  من پارسال کنکور ازمایشی پارسه میرفتم
نمیدونم امسال شرکت کنم یا نه
سنجش چطوره؟
کلاس شبکه خلیلی فر چطوره؟نصیر یا حقیقت بهتره؟ الان میخوام شروع کنم نمیدونم کلاس شبکه برم یا نه
چون شبکه تقریبا صفرم

سلام.
کلاس رو کلا بیخیال. پارسه آزمون شرکت کن.
من پارسال پارسه بودم بنظرتون سوالاش تکراری نیست برام؟ باز دوباره برم پارسه؟

ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻮﺋﯿﺪ » ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ « ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﯾﺎ ﻧﻪ ،
ﭘﺲ ﭼﻄﻮﺭ ﺍﺯ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﺪ؟

[تصویر:  05824264702380577369.jpg]
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۱
۳۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۳:۴۵ ب.ظ
RE: شروع به مطالعه از اواسط شهریور{فایده داره یا نه}
سلام من دو روزه مانشت می خونمSmile
بابا مشاور! مرسی
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۲
۰۶ شهریور ۱۳۹۴, ۰۸:۵۷ ب.ظ
RE: شروع به مطالعه از اواسط شهریور{فایده داره یا نه}
سلام دوستان عزیزم. تعریف از خود نباشه من دانش اموز زرنگی بودم معدل هام هم زیر ۱۹ نمیشد هی گفتم نهایی واسه من چیزی نیست غرور ورم داشت رفتم شدم ۱۷ . بعد تابستون که شد هی نشستم واسه خودم برنامه نوشتم که اینو میخونم اونو میخونم کل پایه رو تموم میکنم تا اخر شهریور اما ...از من به شما یک حرف دوستانه ....هرچی موبایل و کامپیوتر و کلش اف کلنز دارید رها کنید اینو من دارم بهتون میگم که دیگه به اخرای شهریور رسیدیم و طبق نظرات عزیزان ازالان شروع جدی میکنم . به نظرم این وسایل ارتباطی از کراک و حشیش خانمان سوزتره ...حیف.
۳
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: ریحان
ارسال: #۴۳
۰۷ شهریور ۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ق.ظ، توسط R4MT1N.)
RE: شروع به مطالعه از اواسط شهریور{فایده داره یا نه}
(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  من پارسال پارسه بودم بنظرتون سوالاش تکراری نیست برام؟ باز دوباره برم پارسه؟

سوالای سال پیش رو که کپی نمیکنن Big Grin
من اگه قرار بود دوباره بخونم میرفتم پارسه دوباره

*** البته اصلاح میکنم، بخش دروس مشترک پارسال یکی دوتا سوال عینا از سوالای سال پیش همون آزمون داشت. ولی اینکه همه سوال ها تکراری باشه، نه اینطوری نیست.

رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود / رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شروع کار و اشتغال زایی در اصناف الکتریکی تهران nikikalhor ۱ ۸۰۲ ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۴:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: liliahmadi
  کمک برای شروع برنامه نویسی seyed ehsn ۲۱ ۱۴,۳۴۴ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: maryamjafari63
  دریافت مدارک تحصیلی به صورت آنلاین امکان داره ؟ MohsenRezaei ۱ ۲۵۶ ۰۹ دى ۱۴۰۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: MohsenRezaei
Lightbulb مطالعه گروهی کارمندان برای کنکور ارشد ۱۴۰۳ deniz22 ۰ ۳۰۱ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: deniz22
  شروع کار و اشتغال زایی در اصناف الکتریکی تهران nikikalhor ۰ ۷۱۳ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: nikikalhor
  نتایج نهایی ارشد کامپیوتر ۹۱ mj_shbn ۲۷۲ ۱۶۰,۴۲۹ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mahziar0
  شروع به تدریس reyhaneh ۴ ۳,۳۱۵ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
Exclamation سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ Azadam ۶ ۳,۹۹۷ ۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Soldier's life
  سلام بچه های کدهای سیستم تهویه هوا رو کسی داره فاطمه دیبا ۰ ۱,۲۰۰ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  کارنامه اولیه و نهایی دکتری رشته آیتی lotuss ۱۲ ۶,۳۶۰ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close