سلام بر شما بانوی ایرانی
فردا به احتمال قوی ازتون سوال میشه که در چه زمینه ای مهارت دارید؟ و شما شروع به پر کردن فرم می کنید.
بازم به احتمال خیلی قوی ازتون سوال قنی نمیشه. پس شما با توجه به شرایطی که پیش میاد، در صورت امکان سعی کنید هم به مواردی که تسلط دارید و هم مواردی که تا حدودی خوب هستید اشاره بفرمایید.
البته سعی کنید به مهارت هایی که مطمئن هستید در کوتاه ترین زمان ممکن میتونید تسلط پیدا کنید اشاره کنید. مثال میزنم تا بهتر منظورمو برسونم.
فرض بفرمایید شما برنامه نویس C# هستید. بالطبع اگر اراده کنید می تونید در کوتاه ترین زمان ممکن Delphi، C, CPP,Python و هر زبانی شبیه به اینا رو یاد بگیرید و یا اگر PHP کار هستید می تونید در کمترین زمان ASP.Net هم یاد بگیرید. چون در هر دو مورد در یک پلتفرم کار می کنید اما کمی شکل جملات با هم فرق می کنه و چند تغییر کوچک دیگر. پس اگر واقعا به یکی تسلط دارید و با بقیه تا حدی، پیشنهاد می کنم همشونو بنویسید.
معمولا اونا هم نمیان اول کار ازتون تخصصی سوال کنند چون معمولا مدیر کارش مدیره. بعدا حالا به لیست هایی که از شما و بقیه دارن، زنگ میزنن که خانم یا آقای فلانی لطفا بیایید به چند سوال پاسخ بدید تا در صورت امکان فلان درس رو شروع کنیم (چون درخواست کنندشون زیاده)
البته من از برنامه نویسی مثال زدم چون تا حدودی با این زمینه در ارتباط بودم. اما شما که شبکه کار می کنید و یا گرافیک با هر زمینه دیگه ای، پس جای هیچ نگرانی نیست و فردا با اعتماد به نفس کامل برید.
یکم هم از خودتون بگید اینکه مثلا پروژه محور هستید و به کارتون عشق می ورزید اما باز هر جور که شما بخوایید در خدمتیم
من اگر مدیر بودم شما را انتخاب می کردم بدلیل اینکه قبل کاری راهنمایی و مشاوره می گیرید و باید که اعتماد به نفس قوی داشته باشید.
اینا نظرات و تجربیات من بودن. لطفا دوستان دیگه هم راهنمایی کنید تا اگه نکرده اشتباهی کرده ام این بنده خدا راه درستو برن. راستی من سابقه تدریس ندارم اما سابقه طراحی سیستم های نرم افزار تخت وب و ویندوز داشتم. پس لطفا سوالی که احتمالا خواهید پرسید به این نکته هم توجه کنید.
مرسی.