(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: لزومی نداره شخضی که سیگنال پاس نکرده با گذروندنش دوره ارشد براش مطالب جدیدی روشن بشه..
برای مثال خود بنده در میان این همه فیلد برای کار کردن چرا باید برم سیگنال کار کنم؟
شما مگه در کل چقدر طول عمر دارین که هم کارهای گذشته انجام نداده رو برگردین درست کنید هم مطالب جدید دوره ارشد یاد بگیرین
( تا اینجا هیچی) بعد وقت هم کنید بیاید تزورزی! کنید بعدشم این قسمت تزورزی مهم هست خیلی مهم هست کسی که سیگنال کار کنه یا کار نکنه مهم نیست ولی این مهم هست بتونی جورنال خوب تو فیلدی که کار می کنی بدی! بعدشم مدرک زبان و ازمون دکترا هست اگه هدفتون دکترا هست! یعنی زمانتون خیلی مهمه... شاید بگین هدف بنده همین ارشد هست. خب در این صورت مشخصا پاس کردن سیگنال ها و سیستم ها اشتباه محض هستش...
دوست عزیز چرا میزنی حالا؟
منم اصن خوشم نمیومد از سیگنال ولی وقتی درس بهم دادن پردازش سیگنال های گسسته و (خارج از اختیار من که بخوام برش دارم یا نه )
نتیجه اش این میشه که واسه معدل اوردن خودم پیش نیازشو بخونم. حتی اگه خودشون هم مجبورم نکنن.
گروه هوش هر دانشگاهی یه سیاستی داره . خواجه نصیرم اجباری کرده پیش نیاز سیگنال و اون جوری که تو سایتشون دیدم.
من مشکلی ندارم میخونم.