(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)raisemohammad نوشته شده توسط: تا اونجای که من از موسسه شنیدم توی مرکز شیراز یه آقایی به نام فاضل پیگیر کارها هستش . من که اسم مانشت آوردم گفتن آره هماهنگی شده .فقط تعداد نفرات مهمه. من پکیچ و همپا ثبت نام کردم و واسه آزمون منتظر تکمیل ظرفیت مانشتی ها هستم . بجنبید بچه ها. آخه بیست و هشت شهریور یه آزمون pseهست . میتونیم تو اونم شرکت کنیم. بهرحال ما که شروع کردیم. دست حق یارتون. راستی من شمارم میزارم تا اگه سوالی بود راهنماتون باشم.۰۹۳۹۵۵۰۷۷۳۰ , raise.mohammad@gmail.com.
ضمنا دفتر تهران: ۰۲۱۸۴۳۸۸ و شیراز که بنده ساکن هستم آدرسش: خیابان ملاصدرا .کوچه۱۰ تلفنش: ۶۴۷۳۰۲۲
دست حق یارتون
کسی که اون لیست رو ایجاد کرده شما هستید؟
شما ثبت نام رو انجام میدین؟
من گیج شدم!
سلام . وقت بخیر .نه. من لیست رو ایجاد نکردم ولی دوس دارم پیگیری کنم.آخه خودمم میخام از همین روش ثبت نام کنم . هر چی تعداد نفرات بیشتر بشه درصد تخفیف بیشتر میشه . البته بازم میگم این جور که به من گفتن تخفیف فقط واسه آزموناس. تا اول مهر فرصت داریم واسه ثبت نام .من ثبت نام موقت کردم واسه پکیج کتاب و مشاوره همپا. ولی واسه پرداخت وجه آزمون منتظر گرفتن تخفیف . عزمتون رو جزم کنید لطفا .