۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال در مورد زمانبندی فرایند الگوریتم SRTF غیر انحصاری
ممنون میشم اگه کسی بتونه سوال منو جواب بده
سوال : فرض کنید در لحظه ۰ فرایند p0 با زمان اجرای ۳ میلی ثانیه و p1 با زمان اجرای ۶ میلی ثانیه در صف اماده موجوده ( وارد سیستم میشه ) خوب تا اینجا الگوریتم فرایند p0 رو برای اجرا انتخاب میکنه و هم چنین در نظر بگیرید فرایند p2 در لحظه ۴ وارد سیستم میشه با زمان اجرای ۴ میلی ثانیه خوب با این وضعیت فرایند p0 تا اخر اجرا میشه و در لحظه ۳ الگوریتم چون فقط p1 در صف اماده وجود دارد همینو واسه اجرا انتخاب میکنه حالا فرض کنید زمان تعویض متن ۱ میلی ثانیه باشه که بعد از تعویض متن در زمان ۴ قرار میگیریم که فرایند p2 تازه وارد سیستم شده با زمان اجرای ۴ میلی ثانیه . حالا سوال من اینه اینجا الگوریتم چیکار میکنه ؟ همون فرایند p1 رو که زمان اجرای ۶ میلی ثانیه داره و براش تعویض متن کرده و cpu بهش داده شده برای مدت زمانی مثلا ۱ میلی ثانیه اجرا میکنه و بعد cpu رو به p2 میده ؟؟! یا اینکه الگوریتم ۲ بار تعویض متن انجام میده پشت سر هم و در لحظه ۵ cpu به p2 داده میشه و p1 که انتخاب شده بود و تعویض متن براش انجام شده بود بدون هیچ زمانی که بخاد اجرا بشه به صف اماده بر میگرده ؟؟
شرمنده سوالم طولانی شد
سوال : فرض کنید در لحظه ۰ فرایند p0 با زمان اجرای ۳ میلی ثانیه و p1 با زمان اجرای ۶ میلی ثانیه در صف اماده موجوده ( وارد سیستم میشه ) خوب تا اینجا الگوریتم فرایند p0 رو برای اجرا انتخاب میکنه و هم چنین در نظر بگیرید فرایند p2 در لحظه ۴ وارد سیستم میشه با زمان اجرای ۴ میلی ثانیه خوب با این وضعیت فرایند p0 تا اخر اجرا میشه و در لحظه ۳ الگوریتم چون فقط p1 در صف اماده وجود دارد همینو واسه اجرا انتخاب میکنه حالا فرض کنید زمان تعویض متن ۱ میلی ثانیه باشه که بعد از تعویض متن در زمان ۴ قرار میگیریم که فرایند p2 تازه وارد سیستم شده با زمان اجرای ۴ میلی ثانیه . حالا سوال من اینه اینجا الگوریتم چیکار میکنه ؟ همون فرایند p1 رو که زمان اجرای ۶ میلی ثانیه داره و براش تعویض متن کرده و cpu بهش داده شده برای مدت زمانی مثلا ۱ میلی ثانیه اجرا میکنه و بعد cpu رو به p2 میده ؟؟! یا اینکه الگوریتم ۲ بار تعویض متن انجام میده پشت سر هم و در لحظه ۵ cpu به p2 داده میشه و p1 که انتخاب شده بود و تعویض متن براش انجام شده بود بدون هیچ زمانی که بخاد اجرا بشه به صف اماده بر میگرده ؟؟
شرمنده سوالم طولانی شد
۰
ارسال: #۲

RE: سوال در مورد زمانبندی فرایند الگوریتم SRTF غیر انحصاری
با سلام به نظر من cpu به فرایند p2 سوییچ میکنه. چون تایمر هر لحظه زمان ورودفرایندها و زمان اجرای آن ها را چک میکنه و به محض ورود فریند با الویت بالاتر به سی پی یو وقفه ارسال میکنه و سی پی یو قبل از هر واکشی وقوع وقفه را چک میکند و با این شرایط در زمان ثانیه ی چهارم قبل از واکشی از حافظه وقوع وقفه را چک میکند و متوجه وقفه می شود و به آن وقفه سرویس می دهد.
در ضمن ما در این الگوریتم زمان واقعی اجرای فرایندها را نمیدانیم فقظ میتوانیم با الگوریتم سالخوردگی زمان اجرارا حدس بزنیم.
در ضمن ما در این الگوریتم زمان واقعی اجرای فرایندها را نمیدانیم فقظ میتوانیم با الگوریتم سالخوردگی زمان اجرارا حدس بزنیم.
ارسال: #۳

(۰۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)۹۰۱۸۴۵ نوشته شده توسط: با سلام به نظر من cpu به فرایند p2 سوییچ میکنه. چون تایمر هر لحظه زمان ورودفرایندها و زمان اجرای آن ها را چک میکنه و به محض ورود فریند با الویت بالاتر به سی پی یو وقفه ارسال میکنه و سی پی یو قبل از هر واکشی وقوع وقفه را چک میکند و با این شرایط در زمان ثانیه ی چهارم قبل از واکشی از حافظه وقوع وقفه را چک میکند و متوجه وقفه می شود و به آن وقفه سرویس می دهد.با عرض سلام و تشکر از پاسخ شما
خوب ینی شما تایید میکنید که ۲ بار تعویض متن پشت سر هم رخ میده ؟ در واقع برای رسم نمودار گانت باید ۲ بار تعویض متن پشت سر هم در نظر گرفته بشه ینی از زمان ۳ تا ۵ برای تعویض متن باشه ؟
(۰۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: سلامبا عرض سلام ممنون از جوابتون
در سوال های استاندارد گفته می شه در همچین مواردی چی کار باید کرد. اگر گفته نشه مجبورید یه کدوم رو فرض کنید و به حل مساله بپردازید.
۰
ارسال: #۴

سلام
در سوال های استاندارد گفته می شه در همچین مواردی چی کار باید کرد. اگر گفته نشه مجبورید یه کدوم رو فرض کنید و به حل مساله بپردازید.
۰
ارسال: #۵

سلام
در چندین سوالی که من در این مورد دیدم در متن سوال گفته شده بود که برای جلوگیری از سربار اضافی همون فرآیند قبلی ادامه پیدا میکنه. ( همونطور که یکی دیگه از دوستان گفته بود در این جور مواقع در متن سوال توضیحات داده میشه.)
در چندین سوالی که من در این مورد دیدم در متن سوال گفته شده بود که برای جلوگیری از سربار اضافی همون فرآیند قبلی ادامه پیدا میکنه. ( همونطور که یکی دیگه از دوستان گفته بود در این جور مواقع در متن سوال توضیحات داده میشه.)
ارسال: #۶

(۰۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ق.ظ)mahnoush نوشته شده توسط: سلامبا سلام ممنون از جوابتون اما فرایند قبلی چه مدت به اجراش ادامه میده ۱ میلی ثانیه یا بیشتر ؟ چون در حال حاضر یک فرایند با زمان اجرای کمتری در صف اماده موجوده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close