۰
subtitle
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: سلام دوستان، راه حل معادله فوق رو میخواستم با تشکر
سلام باید این معادله را از حالت سینوس خارج کرده و به جای sinz معادل آن را بنویسید.
مطابق پیوست!
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mah5 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟
خب این کاری نداره، ریشه های این معادله برابر با A میشه، معادل A یعنی e به توان iz را قرار بدید و از دو طرف معادله ln بگیرید، یه طرف برابر iz میشه و طرف دیگر ln همون ریشه های این معادله !!!که برای بدست آوردن لگاریتم ایه عدد مختلط مثل z میتونید از فرمول زیر استفاده کنید
lnz=lnr+iϴ
امیدوارم متوجه شده باشید.
(۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ)sipser نوشته شده توسط:استادتون چطوری حل کردند؟(20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mah5 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟
خب این کاری نداره، ریشه های این معادله برابر با A میشه، معادل A یعنی e به توان iz را قرار بدید و از دو طرف معادله ln بگیرید، یه طرف برابر iz میشه و طرف دیگر ln همون ریشه های این معادله !!!که برای بدست آوردن لگاریتم ایه عدد مختلط مثل z میتونید از فرمول زیر استفاده کنید
lnz=lnr+iϴ
امیدوارم متوجه شده باشید.
متوجه نشدم !!! میشه بنویسید (استاد ما به این صورت که توضیح دادید حل نکرده الان کاملا قاطی کردم!)
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ریشه اعداد مختلط | meysam57 | ۰ | ۲,۸۲۱ |
۰۷ آبان ۱۳۹۸ ۰۶:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: meysam57 |
|
فصل " حل معادله دیفرانسیل با کمک سری ها" در معادلات دیفرانسیل را نمی فهمم!! | saeid4x | ۳ | ۵,۷۱۶ |
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ق.ظ آخرین ارسال: CSX |
|
معادله حالت | naghmeh70 | ۰ | ۱,۵۶۴ |
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ب.ظ آخرین ارسال: naghmeh70 |
|
حد تابع مختلط | zak | ۱ | ۴,۲۸۴ |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ب.ظ آخرین ارسال: msour44 |
|
معادله خروجی | naghmeh70 | ۱ | ۲,۱۲۲ |
۲۲ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ آخرین ارسال: signal_micro |
|
انتگرال مختلط ریاضی مهندسی سال ۱۳۸۰ | یه نفر | ۲ | ۳,۹۷۹ |