معادله مختلط sin z =3 ؟ - نسخهی قابل چاپ |
معادله مختلط sin z =3 ؟ - sipser - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان، راه حل معادله فوق رو میخواستم با تشکر |
RE: معادله مختلط sin z =3 ؟ - mah5 - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: سلام دوستان، راه حل معادله فوق رو میخواستم با تشکر سلام باید این معادله را از حالت سینوس خارج کرده و به جای sinz معادل آن را بنویسید. مطابق پیوست! |
RE: معادله مختلط sin z =3 ؟ - sipser - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟ |
RE: معادله مختلط sin z =3 ؟ - mah5 - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟ خب این کاری نداره، ریشه های این معادله برابر با A میشه، معادل A یعنی e به توان iz را قرار بدید و از دو طرف معادله ln بگیرید، یه طرف برابر iz میشه و طرف دیگر ln همون ریشه های این معادله !!!که برای بدست آوردن لگاریتم ایه عدد مختلط مثل z میتونید از فرمول زیر استفاده کنید lnz=lnr+iϴ امیدوارم متوجه شده باشید. |
RE: معادله مختلط sin z =3 ؟ - sipser - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mah5 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟ متوجه نشدم !!! میشه بنویسید (استاد ما به این صورت که توضیح دادید حل نکرده الان کاملا قاطی کردم!) |
RE: معادله مختلط sin z =3 ؟ - mah5 - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ)sipser نوشته شده توسط:استادتون چطوری حل کردند؟(20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mah5 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sipser نوشته شده توسط: ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید ، اما تا اینجاش رو میدونستم مقدار نهایی z رو چه طور باید به دست بیارم یعنی معدله رو که حل کردم و با کمک ریشه این معدله درجه دو چه طور به جواب نهایی یعنی z برسم؟ اونموقع جواب چی شده؟[attachment=16264] البته اگر فرمول Arcsinz را حفظ باشید این معادله صرفا یه جایگذاری ساده است! |