(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: وقتی که بود نمی دیدم ،وقتی می خواند نمی شنیدم،
وقتی که دیدم که نبود،وقتی شنیدم که نخواند
شگفتا!
چه غم انگیزاست وقتی: چشمه سرد و زلال در برابرت، می جوشد و می خروشد و می خواند ومی نالد، تشنه آتش باشی ونه آب،
و چشمه خشکید , از آن آتش که تو تشنه آن بودی بخار شد و به هوا رفت، و آتش کویر را تافت، و در خود گداخت و از زمین آتش روئید واز آسمان آتش بارید تو تشنه آب گردی و تشنه آتش وبعد،
عمری گداختن ازغم نبودن کسی که تا بود از غم نبودن تو می گداخت....
"کویــــر " نوشته دکتر علی شریعتی
کتابی که بعضی جاها بقدری یه مطلب رو کش می ده که آدم رو کلافه می کنه و بیزار !
اما این کتاب پر است از تک جمله های ناب , از جنس شریعتی ....
موا فقم اما در کل فوق العادست...........................................
من اولین رمانی که خوندم "ژاندارک" بود خیلی دوسش دارم اونموقع۹سالم بود!و به نظرم جالب البته شاید به خاطر اینه که من خاطرات خوبی ازش دارم بنظرم خالی از لطف نیست.
یه کتاب "دالان بهشت" خوندم اونهم فوق العاده بود بسیار آموزنده برا زوج های جوان و عاشق. اینو برا رمان خونهای قهار گفتم.در کل کتابهای نازی صفوی ، م.مودب پور خیلی قشنگن.
"حجاب شهید مطهری "هم خیلی خوبه.کتاب های شریعتی که شناخته شدست."نهج البلاغه" هم بخونین اگر تا حالا نخوندین یه نگاه بندازین به قولی مشتری میشین
" صحیفه سجادیه" هم قشنگه کامل نخوندم گزیده خوانی کردم.
"دیوان حافظ "هم اگر تو خونتون ندارین بخرین خوبه شب یلداها محفلتون گرم میشه."شاهنامه "هم بخرین حیفه ایرانی باشیم اینارو تو خونه هامون نداشته باشیم من خودم قصد دارم در اولین فرصت بخرم.
کتاب" ۶۰۰مساله دکتر قدسی" ساختمان دادست احتمالا استفادتون میشه.
کتاب "بالهای شکسته" جبران بسیار بسیار زیباست وقتی بخونید شیفته جمله بندی ها و تشبیهاتش میشید.این کتاب داستان واقعیه عشق جبرانه.سرنوشت تلخی داره نمیگم خودتون بخونید.
کتاب "شازده کوچولو " ترجمه احمد شاملو قشنگه .خوندنش خالی از لطف نیست گاهی باید یه طور دیگه نگاه کرد به قول سهراب چشم ها را باید شست جوردیگر باید دید....
کتاب "هشت کتاب" سهرابم یادتون نره.خوندنش حس لطیفی به آدم میده البته اگر اهل شعر هستین. کتاب "چه کسی بود صدازد سهراب؟" و "گل باغ دیگر" اینام برا سهرابه.من لیلی و مجنون نظامی رو هم دارم خیلی دوسش دارم.
کتاب " دا " حدودا ۸۰۰ ۹۰۰ صفحه فک کنم بود ولی از خوندنش پشیمون نمیشین.اتفاقاتی رو به تصویر کشیده که باهمه راویان جنگ فرق داره.فوق العاده بود.
یه کتاب دیگم دارم فک کنم اسمش فروغ بود.درباره فروغ فرخزاده اشعار و زندگینامه فروغ باهمه.بسیار زیبا و بسیار تر تلخ.سختی ها و خاطرات فروغ رو به تصویر کشیده.این کتاب مصور به عکس های خانوادگی فروغه.اسم دقیقشو چک میکنم میگم.
ببخشید طولانی شدسعی کردم خلاصه باشه.کتاب های درسی رو همیشه میشه دان کرد اما اینا یه چیز دیگه هستن....
راستی اگر کسی کتاب طراحی بامداد و کتاب های تاریخی که خوندین و بنظرتون تایید شدست میشناسین بگین.
در پناه حق....