(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: این نرم افزار قدرت ذهن چی هست؟
یه نوع نرم افزار شبیه ساز لایتنره
یعنی به جای این که یه جعبه لایتنر بخرید و کارت درست کنید و توش بنویسید می تونید این نرم افزار و تو گوشی تون نصب کنید و کارت درست کنید وتوش تایپ کنید
مزیتش نسبت به لایتنر اینه که ظریفیتش نامحدوده و هر چند تا کارت که بخواهید می تونید توش بذارید اما لایتنر واقعی بزرگ نمی شه و تا یه حدی م ی شه توش کارت گذاشت
مزیت دیگه ش هم اینه که همیشه همراهتونه و مثل اتو اتوبوس تو خرید تو مهمونی هر جایی که به اندازه حداقل ۳۰ ثانیه وقت داشته باشید می تونید مطالعه کنید و زمان رو از دست ندهید
یه معایبی هم داره مثلا نوشتن فرمول و حروف یونانی توش سخته
اما امکاناتی که داره مثلا رسم سشکا و امکان اضافه کردن عکس به کارت علاوه بر این که این عیب رو می پوشونه خودش یه مزیته
مثلا من تو کارت هایی که نیاز به نوشتن فرمولو علایم خاص بود به جای تایپ کردن جواب رو روی کاغذ یا تخته وایت بررد می نوشتمم بعد ازش عکس می گرفتم به کارتم اضافه می کردم
مزیت های فراونی مثل امکان مشاهده کارت های حفظ شده، امکان سرچ در کارت ها، امکان دسته بندی کارت های دروس مختلف، امکان مشاهده تعداد کارت های هر درس در هر خانه از لایتنر؛ امکان ویرایش کارت در هر مرحله، امکان مرور مجدد کارت هایی که قبلا حفظ شده و.. داره
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ)seyed ehsn نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم منم رشتم آی تی از درس نظریه میترسم ۲ترم پیش برداشتم سرجلسه نرفتم ترم بعد ترم آخرمه میخوام بردارم چیکارش کنم؟
سلام
ببخشید من متوجه نشدم مشکلتونو
یعنی این درس رو برداشتید تو کلاسش شرکت کردید اما امتحان پایان ترم ندادی؟
یا این که اصلا کلاسش هم شرکت نکردید
اگر مورد دومه که خب چرا از این درس می ترسید هنوز که نخوندید ببینید چطوریه منتا قبل نظریه انقدر تو خیلی از درسا می لنگیدم اما نظریه درسی بود که خیلی توش استعداد داشتم
اگه هم که قبلا یه بار سر کلاسا نشستید باز جای امیدواری هست چون شما قبلا یه بار دیگه این درس رو خوندید و الان برای بار دوم مسلما بهتر از دفعه ی قبل خواهید فهمید
نظریه جزو دروس سخت محسوب می شه اینو نمی گم که بترسونمتون اینو می گم تا بدونید که باید براش زحمت زیادی کشید
و یکی از دلایلی که این درسو سخت کرده نکات ریز و پنهانیه که به زیون آوزده نمی شن ولی باید احساسشون کرد
مثلا تو گرامر نوشتن نه لینز نه هیچ استادی به شما یاد نمی ده که خب اگه بخواهید شر.وع کنید به گرامر نوشتن مرحله اول چیه مرحله دوم چیه اگه بخواهید یه حرف اضافه تولید کنید راهش چیه
هیچ کس اینا رو به شما نمی گه ولی در عوض هر استادی ازتون انتظار داره با دیدن سه چهار تا نمونه گرامر ۰که ممکنه واسش توضیحی هم ندن) خودتون شروع کنید به گرامر نوشتن
یه نکته دیگه هم این که معمولابچه ها تو فهم درس مشکلی ندارن اما به تمرین و تست که می رسن نمی تونن حل کنن راه حلش اینه که وقتی درسو متوجه می شید همه ی اون نکات ریزی که خودتون شهودا می فهمید و به زبان آورده نمی شن رو یه جا یادداشت کنید
و ین که خیلی ریز بخونید
به هر گرامری که می بینید گیر بدید
که چرا از دو تا نماد استفاده کرده چرا رشته رو دو تیکه کرده و......
کلا همه چیزو با دقت نظر بیشتری باید تو این درس خوند