(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: اامااا خیلـــــــــــــــــــــــــی از دست خیلیاتون شاکیم خیلی خوش خیال میان میگین خوب بچه ها تهران هر روز برن پیگیری کنن .. افرین دمتون گرم .. بازم برین هی برین.. بردار من خواهر من مگه ما بیکاریم یا خونمون دم سنجش و وزارت خونس یا پول تاکسی و اتوبوس و... مفت برامون چرا میان از طرف خودتون قرار میذارین و... خیلیتونم نمیاین و اینجا اینهمه حرف میزنین تهش من که یکی از بچه ها گفت که بیام اول میرم اونجا و کلن به ۱۰ نفرم نمیریسیم..!!!!! اقا مگه اینده خودتون تو این قضیه دخیل نیست و یا فک میکنین ما خیلی بیکار تشریف داریم هی باید بریم اونجا خودمونو به در و دیوار بزنیم که چی؟؟!!!! فک کردی ۵ نفر کار حل میشه؟؟!!!
شما شهرستانیم مثل بقیه مگه یکی از بچه ها از مشهد نیومد چرا بقیتون نیومدین یا خیالتون راحته من و چند تای دیگه پیگیر کار هسیتیم حالا هی بیا اینجا مثبت بده و تشکر کن مثلن اتفاقی میوفته؟؟!!!!!
سلام
خدا قوتت بده علی آقا جان- من با اینکه تا حالا ندیدمت ولی اینو فهمیدم که کسی نیستی که بیخودی ناراحت بشی و بخوای کارو به هم بزنی....مشخصه که خیلی دلت پره از دست خیلی ها!
ولی ای کاش توی حرفات یه فرقی بین کسایی که فقط میگن ایشالا ماشالا - دمت گرم - برو برو! با اون کسایی که تا حد توانشون زحمت کشیدن قائل میشدی.
من شخصا توی این دو روز فقط یه پست گذاشتم و توی اون نوشتم که "چون برام مقدور نیست بیام پس اینجا حرفی نمیزنم و جو بیخودی نمیدم" ...منم میدونم بیرون گود ایستادن و لنگش کن گفتن ! کار خیلی خیلی اعصاب خوردکنی هست.!
برای همین حتی نتونستم به آیدی کسایی که میدونستم رشته آیتی هستن دعوت نامه بدم ..آدرس هارو دادم به خانم طیبه!
من اون نامه رو توی روزهایی آماده کردم که هیچکس در حال انجام کار دیگه ای نبود(حداقل توی مانشت کسی چیزی نمیگفت)
حداقل فایدش اینه که الان مشخصات ۲۴ نفر رتبه دو رقمی رو داریم که میتونیم اگه هم حتی نتونستن بیان- حداقل امضای اونها رو با فکس یا با پست داشته باشیم!
احتمالا شما نمیدونی که یه بار تهران اومدن و برگشتن من هم ۶۰ هزار تومنی پول میخواد و حرکت ساعت۴ عصر روز قبل یعنی یه ذره وقت بیشتر برای هماهنگی نیاز دارم-یعنی یک روز- (منظورمو اشتباه نگیرید! از کسی طلبکار نیستم! فقط میخوام بگم که من چرا بیشتر تلاشم روی کاری مثل نامه و اینترنت بوده!)
ولی خود منم اگه از سه چار روز زودتر مطلع میشدم شاید یه راهی پیدا میکردم که آسونتر به تهران برسم یا در آینده بتونم بیام.
شما کاملا حق داری ولی ایکاش ناراحتی خودت رو سر شخصی مثل خانم طیبه که این همه زحمت کشید تا همین چند نفر هم جمع بشن و با این که گفته بود نمیتونه بیاد خالی نمیکردی
بازم از لطف شما و دیگر دوستان ممنونم