۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال درباره omnet++
سلام به همه
من برای شبیه سازی از omnet استفاده می کنم می خواستم بدونم توی این تالار کسی هست که omnet رو بلد باشه من سوالام رو بپرسم ؟
من برای شبیه سازی از omnet استفاده می کنم می خواستم بدونم توی این تالار کسی هست که omnet رو بلد باشه من سوالام رو بپرسم ؟
۱
ارسال: #۳

RE: سوال درباره omnet++
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلام
شما سوالتون رو در قسمت سوال در مورد omnet در سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بپرسین حتما جواب میدن
fباسلام
من به سایتی که فرمودید مراجعه و ثبت نام کردم اما هیچ گونه دسترسی به بنده نمیدهد تا بتوانم سوالم را مطرح کنم، حتی امکان اضافه کردن موضوع جدید را هم ندارم. ممکن است راهنمایی فرمایید؟
باتشکر
ارسال: #۴

(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)muna نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلام
شما سوالتون رو در قسمت سوال در مورد omnet در سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بپرسین حتما جواب میدن
fباسلام
من به سایتی که فرمودید مراجعه و ثبت نام کردم اما هیچ گونه دسترسی به بنده نمیدهد تا بتوانم سوالم را مطرح کنم، حتی امکان اضافه کردن موضوع جدید را هم ندارم. ممکن است راهنمایی فرمایید؟
باتشکر
سلام
بعد از یک روز پس از ثبت نام می تونید سوالاتون رو بپرسین
۰
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلام
چه طوری میتونم نرم افزار omnet را نصب کنم؟
فوری
سلام
من با استفاده از این pdf نصب کردم و درست شد ایشالله به درد شما هم بخوره.
سلام
ممنون از لطفتون امتحان میکنم اگر سوالی داشتم مزاحمتون میشم
ممنون بازم
ارسال: #۸

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلام
چه طوری میتونم نرم افزار omnet را نصب کنم؟
فوری
سلام
من با استفاده از این pdf نصب کردم و درست شد ایشالله به درد شما هم بخوره.
سلام
ممنون از لطفتون امتحان میکنم اگر سوالی داشتم مزاحمتون میشم
ممنون بازم
سلام
من pdf ای که گذاشته بودید را خواندم اما باز هم نتوانستم نصب کنم
در قسمت config دچار مشکل میشم
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
۰
ارسال: #۹

سلام دوستان
من آپنت را نصب کردم و می خوام فایلی که از اینترنت دانلود کردمو با آپنت باز کنم ولی خطای زیر را میده. سوالی که داشتم اینه که چرا این خطا را میده
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
ممنون
من آپنت را نصب کردم و می خوام فایلی که از اینترنت دانلود کردمو با آپنت باز کنم ولی خطای زیر را میده. سوالی که داشتم اینه که چرا این خطا را میده
ممنون
ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط:خیلی ممنون(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: سلام دوستان
ممنون
فایل برنامت کامل نیست و یکی از قسمتهاش نیس!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close