|
|
سوال درباره omnet++ - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال درباره omnet++ - z_j1368 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
سلام به همه من برای شبیه سازی از omnet استفاده می کنم می خواستم بدونم توی این تالار کسی هست که omnet رو بلد باشه من سوالام رو بپرسم ؟ |
|
RE: سوال درباره omnet++ - muna - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سلام چه طوری میتونم نرم افزار omnet را نصب کنم؟ فوری |
|
RE: سوال درباره omnet++ - z_j1368 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ
[attachment=16218] (10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلام سلام من با استفاده از این pdf نصب کردم و درست شد ایشالله به درد شما هم بخوره. |
RE: سوال درباره omnet++ - muna - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلام سلام ممنون از لطفتون امتحان میکنم اگر سوالی داشتم مزاحمتون میشم ممنون بازم |
|
RE: سوال درباره omnet++ - sun-shine - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان من آپنت را نصب کردم و می خوام فایلی که از اینترنت دانلود کردمو با آپنت باز کنم ولی خطای زیر را میده. سوالی که داشتم اینه که چرا این خطا را میده ![]() لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
|
|
RE: سوال درباره omnet++ - z_j1368 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
سلام شما سوالتون رو در قسمت سوال در مورد omnet در سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بپرسین حتما جواب میدن |
RE: سوال درباره omnet++ - muna - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)muna نوشته شده توسط: سلام سلام من pdf ای که گذاشته بودید را خواندم اما باز هم نتوانستم نصب کنم در قسمت config دچار مشکل میشم ممنون میشم راهنمایی فرمایید |
RE: سوال درباره omnet++ - berkeley - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: سلام دوستان فایل برنامت کامل نیست و یکی از قسمتهاش نیس! |
RE: سوال درباره omnet++ - sun-shine - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط:خیلی ممنون(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: سوال درباره omnet++ - muna - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلام fباسلام من به سایتی که فرمودید مراجعه و ثبت نام کردم اما هیچ گونه دسترسی به بنده نمیدهد تا بتوانم سوالم را مطرح کنم، حتی امکان اضافه کردن موضوع جدید را هم ندارم. ممکن است راهنمایی فرمایید؟ ![]() ![]() باتشکر |
RE: سوال درباره omnet++ - z_j1368 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)muna نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)z_j1368 نوشته شده توسط: سلام سلام بعد از یک روز پس از ثبت نام می تونید سوالاتون رو بپرسین |