(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)lord123Bahram نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: دکتر وصال، دیگر استاد تمام بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز
دکتر صدرالدینی دانشیار گروه نرم افزار
دکتر سامی استادیار گروه نرم افزار ( کارشناسی از آمریکا و دکتری از ژاپن) یکی از بزرگان مهندسی نرم افزار کشور و مدیر پروژه های کلان کشوری
دکتر زیارتی دانشیار گروه نرم افزار - به صورت متناوب، یک ترم در شیراز و ترم دیگر در کانادا
دکتر تحیری استادیار گروه نرم افزار- دکتری از ایتالیا
دکتر خونجوش استادیار گروه نرم افزار- دکتری از کانادا و ارتباط بسیار خوب با دانشگاه آلبرتا و مدیر پروژه های کلان کشوری
دکتر دستغیبی استادیار گروه نرم افزار- دکتری از خارج از ایران
و ...
من دیگه حرفی ندارم :|
من " اساتید جدید منظورم " بود
مثل دکتر موسوی که فارغ التحصیل همون داشنگاه شیرازه یا فخر احمد و یا دکتر حمزه که علمو صنعت بودند ،البته همه این عزیزان ۳ سال پیش که من فارع التحصیل شدم اضافه شدند این اطلاعاتی هم که قرار داید توی وب سایت دانشگاه بود و دلیلی نداشت اینجا بزارید
در ضمن همه اساتیدی که فرمودید تدریس چندانی در دانشگاه نداشتند
و تعداد اساتید دانشگاه و رتبه علمیشون هم اصلا دلیلی بر سطح علمی دانشگاه نیست
البته من چندین ساله که شیراز نیستم و نمی دونم الان دانشگاه چقدر تغییر کرده ، اگه الان شیراز دس می خونید خیلی خوبه که از بچه های اونجا بپرسید
اساتیدی که آوردم تدریس چندانی نداشتند؟؟؟؟ پس کی تدریس داشته؟؟؟
تعداد اساتید و رتبه علمی اساتید دلیل بر سطح علمی دانشگاه نیست؟؟؟پس چی دلیل بر سطح علمی دانشگاه است؟؟؟
من در اینکه مکانیک شیراز فوق العاده است و کامپیوتر به گرد پاش هم نمیرسه شکی ندارم
و بقیه مقایسه و انتخاب رو میذارم بر عهده دوستان و تحقیقات بیشتر از مراجع بیشتر
موفق باشید
خیر تدریس چندانی ندارند ٰ اکثرا از استادای جدید استفاده می کنن
چون اصلا آپدیت نیستند مثلا من ذخیره رو با دستغیب پاس کردم (ایشون از نظر رتبه علمی خیلی بالا هستند ولی از نظر تدریس و نحوره برخورد با دانشجو و اخلاق اصلا از نظر من و خیلی از دانشجو های هم ورودیم جالب نبود ) می تونید از خود بچه های دانشگاه بپرسید از نظر رتبه علمی بالا بودند ولی سطح علمی و اخلاق و برخوردشون با دانشجو اصلا پسندیده نبود
از نظر استاد من فکر می کنم دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و فردوسی خیلی از شیراز بالاتر هستند
توی هوش مصنوعی شیراز خوبه چون اکثرا فارغ التحصیل های برق و کنترل بودند
بهتره یک پرسجو از بچه هایی که شیراز بودند (کارشناسی ) بکنید اکثرا از دانشگاه شیراز راضی نیستند
موفق باشید