(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)hiva-2014 نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: salam bache ha man 392 hush avordam vali aslan omidi nadarm .darsadamam kamtar az unyeean ke khodam hesab kardam mishe begin koja ghabul misham va aslan shabane ruzane ghabul misham?gheyreentefayee nemikham .khahesh mikonam komak konin(((
kheili daghunam
سلام - از این رتبه تقریبا ۴۰ یا ۵۰ تا کم کن به خاطر هم پوشانی . بعد از روی دفترچه سنجش تعداد کل روزانه و شبانه ها رو به ترتیب شهر حساب کن . بعد این تعداد رو با رتبه خودت (البته رتبه منهای ۵۰) مقایسه کن یه تقریب نزدیک از واقعیت به دست میاری. برات آرزوی موفقیت دارم . فایل قبولی های پارسال هوش هم برات گذاشتم.
۵۰ نفر بیشتر میشه بابا. تو همین مانشت الان برو کارنامه های رو بشمر . ۱۰-۱۵ نفر پیدا میکنی که معماری یا نرم میرن و هوش خالی میمونه .
حاال ای تی هم هستن چون هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم داره همپوشانی ای تی رو هم باید با مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی در نظر بگیریم .
فقط جامعه مانشت نیست ..... ولی ازینجا میشه تعمیم داد.
من خودمو امیدوار نمیکنم. چون به قول بچه ها اگه پارسال هم بود من با این رتبه روزانه قبول نمیشدم.
ولی فکر میکنم زیاد داریم رو این قضیه جو میدیم هممون. هیچ کی نمیدونه چی میشه. به روال عادی انتخاب رشته کنیم ببینیم چی میشه .