یه نکته رو باید اشاره کنم که خیلی سوال میکنن که امنیت اینجا چقدر تئوریه و....
شاید تو توضیح اولم، سوء تفاهم ایجاد میکنه!
در واقع من میخواستم اون تصور اشتباه خیلیا نسبت به امنیت رو عوض کنم که امنیت استفاده از نرم افزارهای مختلف شنود و ... نیست بلکه، کاری که توسط بچه ها باید ارائه بشه، باید توسط مقالات معتبر علمی support بشه و اصلاً اینجوری نیست که تئوری کار کنی! در واقع کاری رو که می کنی رو نمیشه فقط با پیاده سازی نرم افزاری و... دفاع کرد و باید بتونی رو کاغذ هم بیان کنی و کاملاً درک می کنی که کجای بازی هستی و چه نقشی داری. به جرات می توان گفت که زمینه های کاری این گروه، خیلی قابل لمس و واضح می باشد.
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ)mj5817 نوشته شده توسط: روزی که استادتو انتخاب کردی خودتم می دونستی ۲ ساله تموم نمی کنی نمی دونستی ؟
و اینکه فعلا همه حداقل ۵ ترمه ایم. مگه اینکه خلافش ثابت شه !
دقیقاً حق با شماست، من میدونستم که کارم زیاد ظول میکشه (البته برا همه زیاده)... و اینم میدونستم که طولانی شدن دوره ام به خاطر چیه
ولی اینا توجیح نمی کنه که من مستحق این باشم که چون یه موضوع خاصی رو انتخاب نکردم، باید برا اون موضوع هم وقت بذارم
یعنی میگین چون بچه ها آگاهی داشتن که یه موضوع دیگه ای رو کارشون سوار میشه، پس توجیح داره که وقتشون گرفته بشه!
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط: سلام دوستان ،
میخواستم بدونم بین شبکه ی علم و صنعت و امنیت تربیت مدرس کدوم بهتره؟
و یه سوال دیگه اینه که با رتبه ۴۳ گرایش امنیت و شبکه احتمال قبولی تو کدوم دانشگاه بیشتره؟
لطف کنید جواب بدید
سلام
مقایسه دو رشته، فکر نکنم کار جالبی باشه... این دیگه به علاقه بستگی داره!
مگه اینکه از لحاظ کاری و سطح علمی و... بخوای مقایسه کنی