(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: از طرفی اگر میخوای بری غیر انتفاعی ارشد بخونی ، به نظر من نری بهتره... برو بشین این ۲ سال رو کار کن هم پول در میاری هم ۱۰۰ برابر اون چیزی که تو دانشگاه یاد میگیری (اگر چیزی برای یاد گرفتن باشه!) یاد میگیری...
سلام عمو جون رتبتو الان دیدم، هزارماشالا واقعا آفرین ایشالا تو همه مراحل زندگیت موفق باشی
من احتمال میدم روزانه شهرستانی مثل یزد قبول بشم. نظرت در مورد روزانه شهرستان چیه؟
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط: من وقتی به مشکل درسی داشتم به قسمت دروس همین سایت مراجعه میکردم اکثر پستهای شما رو میخوندم و واقعا اون مشکلم حل میشد. و بخودم میگفتم این واقعا مطلبو گرفته که داره این طوری توضیح میده و اغراق اگه نکرده باشم از بعضی از استادای دانشگاهی که من توش درس خوندم بهتر بود و فکر میکردم رتبه شما خیلی خیلی خوب بشه ...حالا هم به نظرم ،شما لیاقت این دارین که یک دانشگاه خوب قبول شید. البته اگه یک سال دیگه حوصله کنیین بخونیین . و نتیجه دلخواه خودتونو بگیرید.و یک دانشگاه خوب قبول شین به امید خدا....
نظر لطف شماست دوست عزیز خوشحالم که وظیفه پاسخگویی به سوالاتم رو خوب انجام دادم
راستیتش من از نظر خودم تمام تلاشی که میتونستم برای درس خوندن انجام بدم رو به کار بستم و واقعا به رتبه دو رقمی فکر میکردم اما وقتی جواب رو دیدم تا یک ربع درجا مونده بودم، هیچکس جرات نمی کرد اهام حرف زنه به قدری عصبی بودم. در ضمن با توجه به اینکه معافیت تحصیلی من تا شهریور هست پس باید بعدش برم خدمت پس نه حوصله ای هست و نه شرایطش که یک سال دیگه همون درس های تکراری رو بخونم
حالا با این اوصاف راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم