(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Belissima نوشته شده توسط: با سلام به همگی
امروز مصاحبه کاربر blackhalo1989 که رتبه ۱۸ اورده رو خوندم خوشحال شدم که این کاربر رتبه خوبی اورده و این قدر هم پست زده رفتم پستهاشو خوندم خیلی دور از انتظار بود مثل همین بحث:
آیا این زبان CF هست؟ (سوال کنکور ۹۰)
ایشون به جای اینکه جواب سوال رو بدن میگه: از این سوالا هم داشت کنکور ۹۰؟!!
تقریبا تو اکثر جوابها همین جوری جواب داده خیلی کلی بحث کرده و انگار دچار فراموشی شده جواب میده! جالبه که تو همین تاپیک یکی از همین مدیر بخشها br2011 به خاطر این جواب ازش تشکر کرده!
بر عکس کاربر afagh1389 که خیلی خوب جواب سوال و اون چیزی رو که بلد بوده گفته
نظریه جزو اون درسهایی بود که بهش مسلط نبودم.ممکن سر کنکور از روی این تست سریع عبور کرده باشم.
در مورد فراموشی حافظه من ضعیفه و در نظر بگیرید که ۴.۵ ماه از کنکور میگذار و من توی این مدت اصلا به کنکور فکر هم نکردم در نتیجه خیلی از مباحث یادم رفته تنها مباحث کلی یادم مونده. این فراموشی به نظر من مسله بغرنجی نیست. من سعی کردم به جای حافظم روی خلاقیتم کار کنم. حتی سر کنکور لیسانس هم بعضی از فرمولها رو به دست میاوردم. تنها چیزی که الان یادم مونده کلیات هست. یکی از کاربرها هم راجبه همین موضوع(اینکه کاربر هایی که کنکور دادن جزئیات یادشون نیست و اونایی که کنکور دارن باید جواب سوالات جزیی رو بدن) صحبت کرده بود پس فکر نمیکنم چیز عجیبی باشه.
راجع به "از این سوالا هم داشت کنکور ۹۰؟!!" هم باید بگم که هدف من فقط مزاح بود. فکر نمیکنم این پست بحث رو منحرف کرده باشه و ضرری داشته باشه.
من وقتی کنکور میدم (چه آزمایشی چه اصلی) به اینکه از فلان درس یا مبحث چند تا سوال اومده یا اینکه سوالات سخته یا آسونه یا اینکه جوابام رو جائی بنویسم که بعدا چک کنم فکر نمیکنم. تنها چیزی که بهش فکر میکنم جواب دادن به سوال هاست.
(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ق.ظ)barca_bg نوشته شده توسط: واسه من هم جالب بود هم جواب سوال هم تشکر از جواب، آقای تنهایی من یه انتقاد بسیار جدی از شما نسبت به واکنشتون به موضوع اموزش درست کردن پیاز داغ دارم این یه بحث انحرافی بود که متاسفانه اون فرد تا حدی به هدفش رسید اگه این حرف رو قبول ندارید مراجعه کنید به همون تاپیک که یکی از حرفای زده شده در اولین پست این بوده که "من خودم ... امسال از پل گذشت و رتبم خدارو شکر خوب شد پس واسه خودم حرص نمیزنم بلکه برای موفقیت مانشت و بچه های داوطلب هستش"
شمایی که واسه بچه های مانشت نگرانید وقتی یه کاربر تازه وارد(davood3d) سوال میپرسه از اینکه یه نفر مسخره اون کرده تشکر می کنید؟ اونم به عنوان مدیر بخش!.........
من کسی رو مسخره نکردم. شما که فکر میکنید من مسخره کردم به پست بعدیش مراجعه کنید. اون بنده خدا فکر نمیکنه حرف جدیدیه بلکه بر خلاف شما فهمیده که شوخیه نه مسخره.
در مورد بقیه حرفاتون هم نفهمیدم منظورتون منم یأ نه. اگه منظورتون من هستم بگید تا از کارام دفاع کنم.