ببینین ... هارد های جدید از USB 3.0 استفاده می کنن که سرعتش بسیار بالاتر از USB 2.0 هست ... البته کامپیوتر یا لپتاپ شما باید پورت USB 3.0 داشته باشه ... در غیر اینصورت سرعتی که عایدتون میشه همون سرعت USB 2.0 خواهد بود.
معمولا سرعتی که ذکر میشه که خیلی نباید بهشون اسناد کرد ... چون اون در واقع حداکثر سرعت رو ذکر کرده که ممکنه شما به دلایلی هیچ وقت به اون سرعت نرسین ... مثلا هارد کامپیوتر شما سرعت گردش ۵۴۰۰ دور در دقیقه داره و این باعث میشه سرعت خوندن اطلاعات از هارد شما به هارد اکسترنال یا برعکس کاهش پیدا کنه ... یا خیلی دلایل دیگه که ممکنه سرعت رو کمتر کنه.
اطلاعات دیگه معمولا توی اون دفترچه ای که همراه هارد هست نوشته میشه.
هارهای اکسترنال وسترن دیجیتال (جدید ها رو عرض میکنم) یک نوع هستن و اینطور نیست که بگیم مثلا دو جور هارد ۱ ترابایتی داره که مثلا تو سرعت یا اندازه بافر یا این جور چیزا با هم تفاوت داشته باشن.
من دو هفته پیش هارد ۲ ترابایتی ام رو خریدم که حدود ۳۴۰ تومن بابتش پول دادم ... البته اون موقع تو بازار قیمت فروشش بیشتر بود ولی من به قیمت عمده خرید، تهیه اش کردم برای همین ارزون تر در اومد برام. متاسفانه الان قیمت ۱ ترابایتی اش رو نمیدونم چنده.
اینجور اجناس چون طرفدار زیاد داره، خیلی سریع نسخه های تقلبی اش میاد تو بازار.
مثلا همین ۲ ترابایتی که من خریدم همین الان تقلبی اش هم تو بازار هست و جالب اینکه فروشنده های محترم هم قیمت با جنس اصلی میفروشنش... از نظر ظاهر هم کاملا کپی جنس اصلی هست و واقعا تشخیصش سخته. اما این جنس های بدلی خیلی زود میسوزن ... معمولا اگر چند ساعت متوالی در حال استفاده ازش باشین، میسوزه!!!
ولی من این هاردم رو به خاطر یه کاری بطور متوالی دو روز پشت سر هم در حال نوشتن و خواندن فایل ها بودم ازش (تقریبا ۱ ترابایت رو بهش انتقال دادم و بعدا اون ۱ ترابایت رو از روش کات کردم رو جای دیگه ای و این کار چند باری تکرار شد و تقریبا ۲ روز مداوم در حال کار کردن بود) ولی مشکلی براش پیش نیومد و هنوز هم هر روزه ازش استفاده می کنم.
اینا رو گفتم که بگم حتما از جای مطمئن بگیرین ... اگر آشناتون باشه که خیلی بهتره...
و ضمنا حتما براش یه کیف کوچولو هم بخرین که به خوبی ازش محافظت کنه ... کاور چرمی و پلاستیکی براش نخرین ... حتما براش کیف با بدنه سخت بخرین... کاور و پلاستیک از هارد شما محافظت نمیکنه (دیدم که میگم!!!)
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: این هاردایی که معمولا توی بازار هستن ، دیجیتالند و SSD یک چیزی دیگه س که از حــــــــــــــد ما فراتره و بهتره فراموشش کنیم آره ؟
البته SSD چیز عجیب و غریبی نیست ... در واقع حافظه مغناطیسی مثل هارد دیسک نیستن ... اینها Solid State هستن و در واقع از نوع حافظه فلش هستن که سرعت خوندن و نوشتن رو به شدت بالا میبرن و طبیعتا قیمت بسیار بالایی هم دارن...
مثلا یکی از لپتاپ های من روش SSD داره و ویندوز هم روی همون SSD نصب شده ... از زمانی که دکمه Power رو میزنم که کامپیوتر روشن میشه تا زمانی که ویندوز کاملا بالا بیاد، دقیقا ۵ و نیم ثانیه طول میکشه!!! سرعتشون در این حده!!! و البته قیمتشون هم همینطور!!!