زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۱۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
به > my computer> properties > device manager > display adapters > کارت گرافیک انتخاب کنید روش کلیک راست کنید اب دیت درایور بزنید و منتظر باشید تا از اینترنت دانلود کنه درست میشه
الهی افریدی مارا رایگان; وروزی دادی ما را رایگان; بیامرز مارا رایگان که تو خدایی نه بازارگان (خواجه عبداله انصاری)
خیلی ممنون
ولی موقعی که ابدیت رو میزنم و بعدش گزینه search automatically... دانلود نمیکنه و میگه:
the best driver software for your device is already installes
درصورتی که نصب هم نیست...
سلام
ویندوز اتوماتیک برای شما درایور رو نصب کرده
میخوام بدونم اصرارتون برای نصب کارت گرافیک چیه؟
مگه الان چه مشکلی دارید که حس میکنید نیاز به نصب گرافیکه؟
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام
مشکل اینجاس ویندوز همیشه اتوماتیک نصب نمیکنه.
بدون نصب گرافیک ظاهر زیبایی نداره ایکون و برنامه ها در سایز خودشون نیستن و برای بازی کیفیت خوبی نداره و احتمالا دلایل دیگه ایی
من قبلا بارها برای کامپیوترهای مختلف نصب کردم.این بار به این ارور برخوردم..
(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution
به ادرس برو و رزولیشن حداکثر بزار به احتمال زیاد رزولیشن حداکثر نیست و صفحه و ایکن ها همه بزرگ نمایش داده میشه
خیلی ممنون.بله سایز ایکون و ..کوچیک شدن.یعنی کارت گرافیکش الان نصبه و مشکلی نداره ؟
(27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام
مشکل اینجاس ویندوز همیشه اتوماتیک نصب نمیکنه.
بدون نصب گرافیک ظاهر زیبایی نداره ایکون و برنامه ها در سایز خودشون نیستن و برای بازی کیفیت خوبی نداره و احتمالا دلایل دیگه ایی
من قبلا بارها برای کامپیوترهای مختلف نصب کردم.این بار به این ارور برخوردم..
(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution
به ادرس برو و رزولیشن حداکثر بزار به احتمال زیاد رزولیشن حداکثر نیست و صفحه و ایکن ها همه بزرگ نمایش داده میشه
خیلی ممنون.بله سایز ایکون و ..کوچیک شدن.یعنی کارت گرافیکش الان نصبه و مشکلی نداره ؟
۱۰۰% درست شده و نصبه درایور شما خوب کار میکنه
الهی افریدی مارا رایگان; وروزی دادی ما را رایگان; بیامرز مارا رایگان که تو خدایی نه بازارگان (خواجه عبداله انصاری)