(۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ)maryam... نوشته شده توسط: اگه راه حل هایی که جواب داده رو بفرمایید ممنونم
مخصوصا در مورد اروری که کروم می گرفت
کلا همشو بگید خیلی مفیده......
از استقبالتون سپاسگزارم
اون مشکل کروم که همش رو پاک کردم و باید دوباره نصب کنم تا درست بشه_اما از آنجایی که وقت اومدن به اینترنت رو ندارم بیخیال نصب مجدد اون شدم
yahoo messenger،firefox،enternet explorerهم همین طور تا مشکلاتی که خاص این ها بود و عکسشو گذاشتم رفع بشه
که من تنها فایر فاکس و یاهو مسنجر رو از اول نصب کردم و الان هم از فایر فاکس استفاده میکنم
////////////////////////////////////////////////////////
برای از بین رفتن اون مشکل و ارور background
این راهو رفتم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که میگه:
۱/ تو استارت برو به run. تایپ کنی run خودش میاره. بعد MSCONFIG رو تایپ کن.
۲/ برو تب startup.
۳/ اینجا ببین چیزی به اسم background container.dll یا conduit پیدا می کنی؟
۴/ اگر هست تیکشون رو بردار و ok کن.
اینجا ازت می خواد ریستارت کنی. اجازه بده ریستارت بشه.
خوب تا اینجا اگر اون تیک ها بودن که ریستارت می کنی میای بالا. در غیر این صورت هنوز تو ویندوز هستی.
چه ریستارت شده باشه و چه نشده باشه این کارو انجام بده :
۱/ این مسیرو برو :Start -> Control Panel -> Administrative Tools.
۲/ برو به Task Scheduler. و بعدش Task Scheduler Library
۳/ اینجا دوباره بررسی کن ببین background container.dll یا conduit تو لیست هست یا نه.
۴/اگر بود دیلیت کن .
۵/ خوب حالا یه بار دیگه ریستارت کن.
خوب علتش هم همون نصب بد افزاری که اسمش هم conditهست
می دونید یعضی وقتا می خواید یه چیزی دانلود کنید بعد قبلش از شما می خواد چیز دیگه رو دانلود کنید که اون چیز یک بدافزار است یا اینکه به اشتباه شما به سایت دیگه ای هدایت میشید و به اسم اون نرمافزار مورد نظر یک بد افزار دانلود می کنید
///////////////////////////////////////////////////////////////
این که آنتی ویروسه ایراد میگیره میگن نود اصلا خوب نیست و بهم گفتن کسپراسکای نصب کنم
بدیش هم اینه که اصلا ویروسا رو پیدا نمی کنه
regclean pro هم باید پاک میکردم که نرم افزار به درد نخوری بود و علت اصلی کند شدن سیستمم رو هم همین نرم افزار میدونم
اما باید درست پاکش کنی مرحله به مرحله و پشت سر هم
من چون درست پاکش نکرده بودم باز در کنترل پنل بودش و مجبور شدم از اول نصبش کنم و بعد دوباره پاکش
و فهمیدم پاک کردنش مثل پاک کردن نرم افزار های عادی نیست
مراحل پاک کردن:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگه تمام عکس ها رو واستون نشون نمیده با فیلتر شکن اقدام کنید
//////////////////////////////////////////////////////////
واسه کرک هم هیچ کرکی پاسخگو نبود
اجرا که کردم یه مشکل دیگه هم بوجود اومد
این هم به خاطر قانونی نبودن ویندوز است. موقع کرک کردن update ویندوزنباید فعال باشه.
ولی با این:
اگه تا اخر اجرا بشه کرک قبلی رو پاک میکنه!
اما من خودم انجام دادم اما این ارور رفع نشد
//////////////////////////////////////////////////////////
در آخر باز هم به من گفته شد ویندوزم رو عوض کنم
الان که کار میکنه و اگه مشکلی پیش نیاد موکولش میکنم به تیر که کارم کم تر شده باشه
این هم ارسال یکی از دوستان بسیار خوبم :
بهر حال من اگه جای شما بودم سراغ تعمیر نمیرفتم. ویندوزم رو عوض میکردم. سایتش فـیلـتره ولی خود تورنت فیلتر نیست:
فکر کنم ویندوزم رو از همین تورنت گرفتم. اگه تا حالا با تورنت کار نکردید اول نرم افزار µTorrent یا bitTorrent رو نصب کنید و بعد روی Get This Torrent از لینک بالا کلیک کنید. خودش دانلود میشه.
/////////////////////////////////////////////////////////
و دیگه چیزی یادم نمیاد انشاالله که چیزی از قلم انداخته نشده باشه
وامیدوارم همین ها کافی و مفید باشه
یه قولی دادم الان همین طور توی تنگنا قرار گرفتم
همین هم خیلی وقتم رو گرفت
امیدوارم متوجه این مطالب شده باشید باید میرفتم تک تک سایت هایی که توش رفته بودم رو پیدا میکردم
امیدوارم قولی که دادم رو عملی کرده باشم و مورد رضایت و پسند شما قرار گرفته باشه
موفق و موید باشید
ملتمس دعای شما خیلی زیاد