(۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mrmasoud نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ)M.J.R.S نوشته شده توسط: خب در جواب ۳۵ نوشته که اگر تخلیه اجباری داشته باشیم نیاز به redo کردن T2 نداریم که
به نظر میاد که ۳۵ همون گزینه ۴ درسته و اعتراض ره به جایی نمیبره!!!
در مورد سوال ۳۴ هم یک طرح ۲pl برای اجراشون در چند پست قبلیم گذاشتم، اگر اشکالی دیدید در اون خبر بدید!
در مورد سوال ۵ هم احتمالا حق با شماست، اگر گره با اندیس ۱۰۰ در زیردرخت گره با اندیس ۱۰ باشه که مقایسه با پدر نیاز نیست ( الان حال ندارم ببینم هست یا نه! )، در هر صورت اگر هم نباشه حق با شماست، میشه اول مقایسه با بچه ها رو انجام داد و پس از اون اگر از بچه ها کوچکتر بود به سمت بالا حرکت کنیم و در نهایت همون ۶ مقایسه کافی هست!
به نام خدا.
بله، بنده هم میدونم این قشنگ دومرحله ای هستش ولی اینکه سنجش چرا این گزینه رو گزینه صحیح معرفی کرده عجیب بوده برام.
در نهایت گزینه ۴، همواره درست هستش.
درستی گزینه ۳ هم واضحه.
حالا با توجه به تصاویری که فرستادم، گزینه ۲ هم درسته.
به نظرم گزینه ۱ رو میشه گزینه صحیح این سوال در نظر گرفت (چون با توماس سازگاری داره، در جوابیه تمرین هم گفته شده...)
اما در مورد سوال ۳۵ هم چون در صورت سوالی حرفی در مورد وجود یا عدم وجود تخلیه اجباری زده نشده، به نظر همون جواب اولیه که در صفحه ۵۴۹ گفته شده کافیه.
البته حرفتون و قبول دارم.با توجه به این صحبت ها گزینه ۱ درست هستش و گزینه ۴ هم درسته.
اگر قرار باشه گزینه صحیح تر رو انتخاب کنیم، احتمالا باید گزینه ۴ رو قبول کنیم ...
الیته سوال ۳۴ یک تفاوتی با عکسی که شما فرستادید داره، اونم اینه که T3 در آخر W(A)l رو انجام میده، اگر اون بود نمیشد با طرح ۲pl زمانبندی ارائه داد، اما بدون اون میشه، احتمالا عکسش ناقص افتاده در صورت سوال.
در جواب تمرین گفته که با توماس T3 حذف نمیشه، اما T2 رو هیچ کاریش نمیشه کرد.
تمام گزینه ها قطعا درست هستن و به احتمال قریب به یقین این سوال حذف میشه.
در مورد سوال ۳۵/ والا من هم گزینه ۱ زدم و دوست دارم گزینه درست همین باشه
، سر امتحان من اصلا بهنگام سازی بلافاصله رو ندیدم و در نگاه اول گزینه ۱ رو زدم. اما گزینه ۴ میگه "با وجود شرایط خاصی ... " که این شرایط خاص همون تخلیه اجباری هست گویا. به هرحال اعتراض رو میدیم شاید فرجی شد!