کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟
۲۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۲۶ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ، توسط yaser.b.)
|
|
کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟
دوستان سوالات و نظرات خود را مطرح کنند
و اگر بتونم خوشحال میشم کمکتون بکنم
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | break |
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۹:۵۰ ب.ظ
|
|
RE: کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟
به نظر من استاد به تنهایی نمی تونه ملاک قبولی باشه
با توجه به اینکه یکی از ایتمهای کنکور زمان هست و در طول چند ماه دانشجو باید چندین کتابو تموم کنه استاد خوب میتونه بهت کمک کنه تا مفاهیم رو زودتر و بهتر یاد بگیری
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | break |
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۲۷ ب.ظ
|
|
به نظرم نه کلاس خیلی مفیده نه کتاب کنکور به تنهایی. اگر واقعا به دنبال نتیجه خوب هستید و انگیزه اون رو هم دارید بیشتر وقتتونو بزارید برای کتابای مرجع ( حتما چندین مرجع ) و فقط برای حل تست ها کتاب کنکور بخونید.
کلاس کنکور و آزمون های آزمایشی هم به نظر من بی فایده هستن. یه عده میگن کنکور آزمایشی شرایط کنکورو شبیه سازی میکنه در صورتی که اصلا اینطور نیست ، هم سطح سوالا خیلی پایین تره و هم هیچ استرسی شما نداری که بخاد شبیه سازی انجام بشه.
|
|
|
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۵۰ ب.ظ
|
|
RE: کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟
کتاب مرجع همون طور که از اسمش پیداست مانند دیکشنری میمونه و فقط مواقع ضروری بهش باید مراجعه کرد و با توجه به وقت کم کنکور بدرد نمی خوره
ولی شدیدا تمرینات پایان فصل کتب مرجع رو به دوستان توصیه می کنم
|
|
|
|