تالار گفتمان مانشت
کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟ - yaser.b - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ

دوستان سوالات و نظرات خود را مطرح کنند
و اگر بتونم خوشحال میشم کمکتون بکنم

RE: کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟ - yaser.b - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ

به نظر من استاد به تنهایی نمی تونه ملاک قبولی باشه
با توجه به اینکه یکی از ایتمهای کنکور زمان هست و در طول چند ماه دانشجو باید چندین کتابو تموم کنه استاد خوب میتونه بهت کمک کنه تا مفاهیم رو زودتر و بهتر یاد بگیری

کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟ - Falcon - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ

به نظرم نه کلاس خیلی مفیده نه کتاب کنکور به تنهایی. اگر واقعا به دنبال نتیجه خوب هستید و انگیزه اون رو هم دارید بیشتر وقتتونو بزارید برای کتابای مرجع ( حتما چندین مرجع ) و فقط برای حل تست ها کتاب کنکور بخونید.
کلاس کنکور و آزمون های آزمایشی هم به نظر من بی فایده هستن. یه عده میگن کنکور آزمایشی شرایط کنکورو شبیه سازی میکنه در صورتی که اصلا اینطور نیست ، هم سطح سوالا خیلی پایین تره و هم هیچ استرسی شما نداری که بخاد شبیه سازی انجام بشه.

RE: کلاس کنکور لازمه؟کدام درس راکلاس برم؟سر کلاس کدوم استاد برم؟کلاس خصوصی برم یا گروهی؟ - yaser.b - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ

کتاب مرجع همون طور که از اسمش پیداست مانند دیکشنری میمونه و فقط مواقع ضروری بهش باید مراجعه کرد و با توجه به وقت کم کنکور بدرد نمی خوره
ولی شدیدا تمرینات پایان فصل کتب مرجع رو به دوستان توصیه می کنم