(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: خیلی از دوستان سوال ۱۰ رو میگن گزینه ۳ !!!!
میشه دلایلتون رو هم بگین؟؟؟
چرا من این سوال رو متوجه نمیشم!!
آخه وقتی اندازه معطلی i برابر i میشه
پس اندازه معطلی کل میشه مجموع i از ۱ تا ۱۰ دیگه
که میشه n*(n+1)/2
که برای n=10 میشه ۵۵
به نام خدا
سلام.
برای راحتی این طوری بخونید سوال رو: ۱۰ پردازش داریم که در زمان صفر امدن، هر پردازش i به میزان i دقیقه طول میکشه.
زمان معطلی = زمان پاسخ (از اول تا انتهای پاسخ دهی بهش)
می خواهیم زمان معطلی کمینه بشه، چه کار میشه کرد؟
جواب: از الگوریتم SJF (کمترین زمان، اول) باید استفاده کنیم.
و ....
(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ)mhghna نوشته شده توسط: دوستان
من هم گیچ شدم در مورد سوال ۵
یک چیز مطمئنم : که حداکثر مقایسه و تحت هر شرایطی تو یه هیپ واسه هیپیفای حداکثر با logn برابره پس در log 100 میشه ۷ پس گزینه ۱ عمراً نمیشه
حالا تو سوال گفته بدترین حالت ممکن
من یه درخت پیوست کردم و به نظرم بدترین حالته :
یه درخت که برگ سمت چپش برچسب ۱۰ و سمت راستش ۹۹ تا گره داره
حالا این چند مقایسه می خواد ؟
لطفاً به این لینک هم برین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در مورد سوالهای یادگیری امسال هستش
به نام خدا
دوست عزیز
در صورت سوال گفته شده، MinHeap.
خاصیت MinHeap :
۱) درخت کامل است. (درخت کامل درختی هستش که همه برگهای اون بجز احتمالا سطر آخر، تکمیل شده است، درختی که شما کشیدید Heap نیست.)
۲) نیمه مرتب است
۳) عناصر ریشه، از برگ های خود کوچکتر هستند
(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: (17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: لازم نیست عنصر ۱۰ با ریشه جابهجا بشه و بعد حذف و هیپیفای کنیم
کافیه از سطح ۱۰ پایین بیایم و بچهها رو با هم مقایسه کنیم، هربار هر کدوم کوچکتر بود میره بالا و از اونجا به بعد بررسی انجام میشه
من دقیقا منظورم این شکل ضمیمه هست که بدترین شرایط را برای درخت رقم میزند. با توجه به شکل، وقتی آخرین گره (گره ۱۰۰ یا هر عدد دیگر منتها عدد ۱۰۰ میتواند بدترین شرایط باشد) جایگزین ۱۰ شود طبق heapify عمل میکنیم. یعنی ابتدا ۱۱ و ۱۲ (طبق شکل بنده) با هم مقایسه میشوند که ۱۱ کوچکتر است سپس ۱۱ با ۱۰۰ مقایسه میشود که ۱۱ کوچکتر است و جایگزین میشود. سپس ۱۰۰ به همین روال تا پایین درخت و رسیدن به برگها به پیش میرود. چون ۵ سطح تا پایین درخت داریم بنابراین ۱۰ یا ۹ مقایسه لازم است. اگر هر کدام از دوستان با این استدلال مشکل دارند لطفا با توجه به شکل بنده یا شکلی از خودشان توضیح لازم را به سایرین بدهند
در مورد سوال ۱۴، ۱۵ و ۱۸ هیچکس نیست که مثال نقض یا دلیل محکمی ارائه بده و جواب قطعی را بگه.
به نام خدا.
سلام.
دوست عزیز و بزرگوار، قصد اذیت کردن شما رو ندارم، فقط برای اینکه گیرتون پیدا بشه، مطلب زیر رو دارم میگم:
این مثال شما، عنصر با اندیس ۳ رو دارید حذف میکنید!
به صورت سوال دقت کنید:
عنصر با اندیس ۱۰، نه عدد ۱۰!
اگر Heap رو با ارایه پیاده سازی کنیم طبق صورت مساله، عنصر با index 10، لزوما عدد ۱۰ نیست! اصلا برامون هم مهم نیست چه عددی هست!
وظیفه ما اینه
عنصر با اندیس ۱۰۰ (که هر چی میخواد باشه! باشه!) رو میذاریم جای عنصر با اندیس ۱۰/ (از این به بعد بهش میگم X)
عنصر ۲۰ و ۲۱ (بچه هاش) رو با هم مقایسه می کنیم، یکی از این عناصر بزرگتر از دیگری هستش، حالا عنصر کوچکتر رو با X جابه جا میکنیم.---> تا اینجا یک مقایسه
حالا بسته به اینکه با اندیس ۲۰ یا ۲۱ جابه جا شده، یا عناصر (۴۰ و ۴۱) یا (۴۲ و ۴۳) رو با هم مقایسه میکنیم!
مثل روش بالا با یه مقایسه این عنصر میره سر جاش! --> تا اینجا دو مقایسه
و در مرحله سوم هم یکی از جفت های زیر رو باید مقایسه کنیم (۸۰ و ۸۱) یا (۸۲ و ۸۳) یا (۸۳ و ۸۴) یا (۸۴ و ۸۵).
---> سه مقایسه.
تمت.
(البته خدا رو چه دیدید، شاید سنجش گزینه ۱! رو اعلام کنه)