۰
subtitle
ارسال: #۱

نحوه کشیدن مدار کنترلی فلیپ فلاپ E
سلام دوستان در قسمت طراحی واحد کنترل(فصل ۵ مانو) که با توجه به جدولی که تمامی microoperation ها را لیست کرده وقتی می خواهم سخت افزار مربوط به فلیپ فلاپ E (همون فلیپ فلاپی که اگر در قسمت ALU رقم نقلی داشته باشیم به این فلیپ فلاپ می رود) را بکشم اصلا نمی دونم از چه چیزهایی استفاده کنم و چطوری؟ در ضمن تمامی عملیاتی که مربوط به این فلیپ فلاپ هستش رو به کمک جدول جمع آوری کردم و فقط مونده رسم مدار کنترلی مربوطه اش.
![[تصویر: 260610_03-06-2014_06-14-45_%D8%A8-%D8%B8.jpg]](https://img.manesht.ir/260610_03-06-2014_06-14-45_%D8%A8-%D8%B8.jpg)
۰
ارسال: #۲

RE: نحوه کشیدن مدار کنترلی فلیپ فلاپ E
سلام با توجه به این micro instruction ها که نوشتین فکر میکنم منظورتون اینه که نمیدونین ورودی E رو چجوری در نظر بگیرین اگه مشکل اینه:
شما باید متغیرهای مربوط به هر ms رو and کنین و در نهایت خروجی همه این and ها رو or کنید و بدید به ورودی فلیپ فلاپ D مثلا:
[tex]D_1T_5C_{out} GND rB_8E' ...[/tex]
شما باید متغیرهای مربوط به هر ms رو and کنین و در نهایت خروجی همه این and ها رو or کنید و بدید به ورودی فلیپ فلاپ D مثلا:
ارسال: #۳

(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام با توجه به این micro instruction ها که نوشتین فکر میکنم منظورتون اینه که نمیدونین ورودی E رو چجوری در نظر بگیرین اگه مشکل اینه:دوست عزیز نقطه ای که متذکر شدید رو بلدم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم مثلا اگه از فلیپ فلاپ jk استفاده کنم ورودی j و k رو چطوری تنظیم کنم که در نهایت مدار کنترلی فلیپ فلاپ E که در بالا ذکر کردم رو بدست بیارم.
ارسال: #۴

(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: دوست عزیز نقطه ای که متذکر شدید رو بلدم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم مثلا اگه از فلیپ فلاپ jk استفاده کنم ورودی j و k رو چطوری تنظیم کنم که در نهایت مدار کنترلی فلیپ فلاپ E که در بالا ذکر کردم رو بدست بیارم.
خب با توجه به اینکه خودتون بلدید و من با استفاده از فلیپ فلاپ D براتون توضیح دادم و با توجه به فرمول های Q*=D و Q*=JQ'+K'Q شما میتونی ورودی های فلیپ فلاپ JK رو پیدا کنی. یعنی شما وقتی ورودی هر فلیپ فلاپی رو که به دست بیاری میتونی از بقیه فلیپ فلاپ ها هم استفاده کنی
ارسال: #۵

(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:اخه چطوری؟ اگه میشه مدارکامل فلیپ فلاپ jk رو برای این مورد رسم کنید.(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: دوست عزیز نقطه ای که متذکر شدید رو بلدم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم مثلا اگه از فلیپ فلاپ jk استفاده کنم ورودی j و k رو چطوری تنظیم کنم که در نهایت مدار کنترلی فلیپ فلاپ E که در بالا ذکر کردم رو بدست بیارم.با توجه به فرمول های Q*=D و Q*=JQ'+K'Q شما میتونی ورودی های فلیپ فلاپ JK رو پیدا کنی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close