(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط: modify=change
این درسته
معنیشو چک کن...
اینجوری اعتراض بزنی ممکنه اونا هم که واقعا ایراد دارن رو بررسی نکنن
توی متن دقت کنید :
a way to gather information together and modify it as things change
راهی برای جمع اوری اطلاعات و تصحیح چیزهایی که تغییر کرده.
اگه modify=change باشه تو اینجا اینچنین معنی میده که زیاد جالب نیست.
راهی برای جمع اوری اطلاعات و تغییر چیزهایی که تغییر کرده.
منم با calm boy موافقم
به نظر منم change میشه، متن داره میگه هر چیزی تغییر کنه، رو عوض میکنیم. تصحیح کردن لزوما برای وقتی که میخوایم چیز غلطی رو درست کنیم به کار میره، تغییراتی که توی ویکی ها به وجود میاد لزوما به خاطر اشتباه بودن نیست مخصوصا تو این قسمت متن، به خاطر پیشرفت علم و آپدیت شدن اطلاعات هم این تغییرات رخ میده، پس فقط تغییر میتونه درست باشه.
اینم صرفا نظر منه، ولی بهش خیلی مطمئنم
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سوال ۹۴ اصلا درون شکل کلاک های آن مشخص نشده بنده خدا داوطلبااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مشابه این سؤال تو مهندسی کامپیوتر ۸۱ هم بوده، تو کتاب پوران فصل ۳ یا ۴ اگه اشتباه نکنم هست، نیازی به کلاک نیست.
لطفا توجه کنید
من قبل از اومدن کلیدا یه مشکل چاپی تو دفترچم پیدا کردم که تو دفترچه C بوده گویا، تاپیک هم گذاشتم ولی کسی جواب نداد و انگار فقط مشکل من بوده، ولی چون من تو نت دفترچه مشکل دار رو دیدم فک میکنم باید واسه بقیه هم این طور بوده باشه و دقت نکردن، سؤال ۳۵ گسسته باید قسمت الف باید حذف شه و دو تا گزینه درست اعلام شه، چون حق خیلیا با حذف یا عدم حذفش ضایع میشه، من باز اینجا عکس مزارم، لطفا دقت کنید شاید مشکل شما هم بوده باشه و ۵% مشترکتون بیاد بالا اگه غلط زده باشید:
دفترچه C(تو قسمت الف علامت + به صورت | چاپ شده ):
دفترچه A(درست):