(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: به نظر من که هر دانشجویی فقط یک دفترچه داره که کاملا بسته بندی شده و سازمان سنجش دفترچه اضافه تری رو به حوزه های آزمون نداده( البته اگه فرض کنیم سوالات همون هفته ای که امتحان کنسل شد به دست حوزه های آزمون رسیده باشه) و اینکه اگه هرکی سوالاتش باز شده باشه باید به مراقبین اطلاع بده و .... جلوی اون همه ناظر توی هر حوزه ای ... چنین چیزی به نظر من منطقی نیست ! منم خیلی دپرس شدم وقتی اون خبرو شنیدم... امیدوارم درست نباشه !
دوست عزیز اون پلاستیک رو با سشوار هم میشه یه جوری حلش کرد !
هر چند که دستگاه مخصوص واسه اینکار تو بازار تهران موجوده قیمت بالایی هم نداره ...
جدا این چیزا که به راحتی میشه دست کاری کرد رو ملاک صحت چیزی قرار ندید .
اما خبر بسیار جدی شده انگار ... حتی اگه شایعه هم باشه شایعه بزرگی هست !
حتی سایت بالاترین یکی از ۴ تیتر اصلی بالای صفحه رو به این اختصاص داده و عنوان خبر هم :
پرونده فروش سئوالات کنکور کارشناسی ارشد٬ وارد مراحل تازهای شده است. روزنامه اعتماد در گزارشی نوشته که سئوالات کنکور کارشناسی ارشد پیش از آزمون٬ لو رفته است؛ آزمونی که به دلیل بارش برف در برخی مناطق ایران٬ یک هفته به تاخیر افتاده بود، براساس مدارکی(فیش بانکی و درج تاریخ انتقال پول، تصاویر مختلف از سایت فروش سوالات با ساعت و تاریخ کامپیوتر و ساعت و تاریخ دریافت فایل ارسال شده) که به این روزنامه ارسال شده و در بخش فارسی آبزرور فرانس ۲۴ نیز منتشر شده اند، سئوالات کنکور کارشناسی ارشد در دو رشته کامپیوتر و معماری به قیمت ۱۸۵۰ تومان از یک وبلاگ خریداری شده است. گرچه مسئولان دولتی تاکنون این مساله را تکذیب کردهاند٬ اما یک مقام سازمان سنجش خبر داده که این پرونده به وزارت اطلاعات رفته و این وزارتخانه مشغول بررسی آن است.
و مقاله جالب روزآنلاین با تیتر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بررسی کوتاه در مورد کنکور آزاد ۸۲ و رد پای ... بهتره خودتون مطالعه بفرمایید