آقا من یه گله دارم از دوستانی که میدونستند سوالا لو رفته و تو مانشت اطاع رسانی نکردند.
ما همه عضو یه خانواده هستیم سوالا رو میذاشتید،اینجا هم حل میکردیم. دیگه با خیالی آسوده میرفتیم سر جلسه
-------------------------------------------------
من ۶ ماه تمام درس خوندم،خدایی هیچ تفریحی نداشتم. خیلی ظلمه که واسه اتفاقات سیاسی،سوالات رو فقط ۱۸۵۰ تومان میفروختند.
ما بچه های IT همینطوری قبولیمون در اگر و شاید بود،ظرفیت پذیرش هم که نابوده،مسلما قبول نمیشیم. خدا لعنت کنه باعث و بانیشو
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)matias نوشته شده توسط: اطلاعیه سایت کندو در مورد لو رفتن سوالات
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
منم حرفاشون رو تایید میکنم که لینکای ارشد ۹۳ اون وبلاگ غیر فعال بود و به مرور فعال میشد
آقا این پست بنده خدا رو بخونید... داره میگه اینا هی اون وبلاگ رو چک میکردن ببینن کی سوالا رو میزاره که ازش بگیرن. آخرشم تا روز کنکور سوالا رو وبلاگش نبوده... نگران نباشین همش سرکاریه!
دوست گرامی واسه منی که ۶ ماه درس خوندم،روزی ۸ الی ۱۰ ساعت،واقعا سخته که سوالا لو رفته باشه
نمیتونم به اظهارات یه سایت که مسلما دست پرورده خودشون هست واسه رفع مشکل از سر خودشون،اعتنا کنم
خواستید من ۱۰ تا از این وبلاگها درست میکنم،هر چی هم دلم میخواد توش مینویسم.
اگه کسی به خودش شک نداشته باشه،این همه از خودش تعریف نمیکنه.منظورم این لینکه که الان یه هفته هست رو home page سایت سنجش هست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.