(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: ببخشیدا ولی مدرسان واسه رشته های:" الهیات و معارف اسلامی" "علوم ارتباطات اجتماعی" و تربیت بدنی و ...... همینو نوشته.
الان با توجه به این قانون رشته تون که شامل حال آی تی نمی شه یعنی مثلا تربیت بدنی و مهندسی کامپیوتر یه قانون دارن دیگه؟
آقا مغلته نکن! کلا ما و تمای چیزهایی که به ما مربوط هست ، همه با هم خفنیم! یه همچین رشته ای داریم ما!
حالا بذارین منم یه خاطره تعریف کنم بعد دیگه شمشیرامونو غلاف می کنیم
تا وقتی دبیرستانی بودیم همیشه رشته های ریاضی سر اون یکی دو تا رشته دیگه منت می ذاشتن که ما رشته مون چیه شما رشته تون فلان! من هیچ وقت این حرفو نزدم. اما از بقیه خیلی دیدم.
رفتیم دانشگاه اونی که تجربی بودن و پزشکی قبول شدن یهو در جهت جبران سال های دبیرستان گفتن ما دکتریم شما دیگه چی می گین؟
اصن با ما صحبت نکنین!
توی رشته های فنی هم همین بود. عمرانی ها عقیده داشتن که رشته شون خیلی سخته. مکانیکی ها فک می کردن سخت ترین رشته دنیان.
کاری ندارم که مثلا می گن بین رشته های فنی کامپیوتر از همه سخت تره. این که دارم می گم به معنی تکذیب سخت بودنش نیست
اما یه چیزی رو من هیچ وقت نفهمیدم این وسط.
وقتی کسی می ره یه رشته ای می خونه یا بهش علاقه داره که در این صورت دیگه هی چرا باید سختی شو به رخ بقیه بکشه؟مگه کسی مجبورش کرده؟ خب خودش خواسته.
یا اصن علاقه نداره! اما توانایی شو داشته که اون رشته رو خونده که اگه هی می گه سخته سخته می خواد توانایی شو به رخ بقیه بکشه.
لزوما رشته های سخت خوندن خفن یودن آدمو نشون نمی ده. یه آدم می تونه نقاش باشه اما نابغه باشه و از همه خفن تر باشه. مثه داوینچی. می تونه نویسنده باشه مثه گوته. چرا ما همه اش می خوایم بگیم رشته ما سخته. ما خیلی خفن بودیم که از پسش بر میایم؟ تو ایران اگه کسی باهوش باشه هیچ کس فکر نمی کنه که حق داره بره هنرستان مثلا نقاشی یاد بگیره چون هنرستان جای تنبلاس.
پ.ن: من به نفاشی علاقه ای ندارم علاقه هم داشته باشم استعدادی درش ندارم
این صرفا یه مثال بود.
نتیجه : جون خودتون این قدر منت نذارین.