(۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ)ali reza نوشته شده توسط: میدونید مشکلی واسه خوندن ندارم و چون سال قبل خوندم امسال تقریبا از نظر پایه ای مشکل ندارم فقط باید کمی تقویت کنم
فقط مشکلم اینه که سربازی رو تموم کنم و بعد برم دانشگاه بهتر نیست؟
یا نه بچسبم به درس
میگن آموزشی اینقد بهت فشار میاره که دیگه حس درس خوندن نداری؟
دوستانی که سربازی رفتن و الان ارشد میخونن نظرشون چیه؟
دوستانی که ارشد میخونن و هنوز سربازی نرفتن چی میگن؟
من هنوز سربازی نرفتم و احتمالا از اونجایی که رتبم در حد دانشگاههای دولتی نیست بعد از اومدن نتایج به سراغ سربازی میرم
با توجه به اینکه سنم هم کمه احتمالا اگه شهریور دفترچه رو بفرستم حدود برج ۱۲ یا ۲ سال دیگه میرم سربازی
ولی اون چیزایی که خودم با فکر کردن به سربازی بهش رسیدم
اگه شما هیچ راهی برای معافیت نداری نه الان نه سه چهار سال دیگه (اخه بعضی معافیتها با گذشت زمان ایجاد میشه مثه کفالت) خب در این صورت شما اگه سربازی بری دیگه استرس اون پشت سرت نیست
میتونی راحت به استخدامی های مختلف فکر کنی
میتونی اگه ارشد میخونی با خیال راحت و بدون دغدغه برای بعد از اون برنامه ریزی کنی
اگه احیانا بری خواستگاری بازم مشکلی نداری چون اکثرا خونواده های دختر با مدت زمانی که قراره بری سربازی مشکل دارن
ولی نصفه رها کردن سربازی بالاخره فکر و خیالش رو از بین نمیبره و این امتیازات بالا رو نداره
اما خب فاصله افتادن بین درس هم ممکنه انگیزه رو از بین ببره و یا اصلا افکارت توی این مدت متحول بشه
یه مقدارش به خودت و برنامت واسه زندگی بستگی داره
یه راه دیگه هست بپرس ببین شدنیه:
با توجه به این که سال پیش کنکور دادی و تجربه توی این فرایند خیلی مهمه و احتمالا ضعفات رو میشناسی و میدونی برای سال دیگه خوندن با سربازی هم میشه قبول شد
بپرس ببین امکان داره که سال دیگه قبول شی دانشگاه ثبت نام کنی و ترم اول رو مرخصی بگیری و در عین حال خدمتت رو ادامه بدی چون شما لیسانس داری اگه امتیاز دیگه ای مثه جانبازی پدر، بسیج و ... هم نداشته باشی حداکثر سربازیت تا دی ۹۱ طول خواهد کشید و بعد اون میتونی از ترم دوم بری پشت میز ارشد بشینی و دیگه فرایند هم طولانی نمیشه و فاصله ای نمیافته بینش که حست از دست بره همینطور این غول سربازی هم سایه اش از زندگیت کم میشه
راستی اگه پرسیدی و امکان داشت به من هم خبر بده