(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)pasbag نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)mahdiso نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: مثال نقض برای گزینههای ۱ و ۳ و ۴ سؤال ۴۸
(اینطور که مشخصه، گزینه ۲ هم نمونه نقض داره) احتمالاً سؤال حذف بشه!!
من با این که گزینه ۳ زدم ولی بعد از بررسی گزینه ۲ درسته، من نتونستم برای گزینه ۲ نقض گیر بیارم؛ اتفاقا کاملا هم منطقیه
ای کاش سرجلسه گیج بازی در نمیاوردم!
به نظرمن با توجه به شکل گراف مثلثی اگر از راس b پریم را بزنیم میشه همان کراسکال
صورت سوال گفته چه نظری در مورد گراف g میشه داد
باور کنید خیلی سخته جواب ۲ را سر کنکور زد
==================================ببین
ببین دوست خوبم شما چر اگیج بازی در می ارین من این سوالو مراقب برگه ر وکشید نذاشت بزنم اما دوستم زد کلیدهای متمایر اما گزینه ۱ و۳و۴ رو رد کردم امثال مثال شما از نظر من کاملا اشتباه اخه پسر خوب طراح گفته میدانی مترتیب سالها یکسان شده وقتی ترتیب یکسان شده تو باید راسی ر وبه پریم بدی که لزوما حتما باید اون راس نتیجه اش بشه کراسکال نه اینکه سرخود بری aرو بهش بدی عزیزم توجه کن توجه کن توبای دیه جوری درخت مینیموم پوشا ر وبدست بیاری که ترتیب یالها یکی بشه اگه بازم دقت کنی گفته میدانی مکه ترتیب یالهای خروجی یکسان شده است. مثال نقش ۳ هم یه درخت با ۲یال تصور کت مثلا ۱و۱ ریشه Aباشه بره چپ و حتما حتما کراسکال هم چون ۲تاانتخاب داره بر هچپ همون یال رو انتخاب کنه بعدش هردوشون بر ن سمت راست چون تنها همون یال مونده این میشه نقض گزینه ۳سوال ۴۸ برای بار۵میگم تو بای دیه جوری یه راسی تومثلثت به پریم بدی که با کراسکال که تو کل گراف میچرخه یکی بشه چون گفته میدانی مترتیب یک شده به جمله ها بدقت توجه کن